Bas zegt te zijn gewaarschuwd voor Rowena. ~ Utopia Gekte

3/04/2016

Bas zegt te zijn gewaarschuwd voor Rowena.

De comeback van Bas?

''Ik moet oppassen voor jou, ze vind je een agressief type'', vertelt Bas aan Rowena. Hij leest blijkbaar een brief van zijn moeder. En zegt dat zij zoiets schreef. ''Okey, misschien schreef ze het iets anders'', biecht hij op alvorens de tekst op te zoeken. Al snel leest hij voor dat zijn moeder totaal niet waarschuwt voor Rowena. Ze vind het juist leuk om te zien hoe close zij samen zijn. Zowel Rowena als Dominique beginnen hard te lachen, gevolgd door Bas. ''Dat lijkt in de verste verte niet op wat jij zei'', lacht Rowena. Het is een klein grapje, maar hij is zijn grapjes dus nog niet helemaal verleerd. Tussendoor luiert, gaapt, rookt, eet en vloekt iedereen een beetje op en bij de banken. Het is een lamlendige middag tot zo ver. Ook Rob en Bronno doen niet veel meer dan niks. Ze zijn samen een potje aan het darten. Bjorn ziet er uit alsof hij een middagdutje heeft gedaan. Met een slaperig hoofd kijkt hij vanaf de trap toe hoe Bronno en Rob darten. Cemal is dus de enige waar momenteel energie in lijkt te zitten. Hij is nu geruime tijd aan het sporten in de gym met behoorlijk wat gewichten.

Iets later in Utopia.. Marianne, Quinten en Patricia. Of iets in die richting. Dat zijn drie bezoekers die we binnen zien komen. Het zijn 2 dames en een jochie. Gina verwelkomt ze en vraagt meteen of ze wat willen drinken. 2 cola en 1 sinas. Het is maar dat je het weet. Het gezelschap mag op verzoek van Gina precies naast de darters zitten. (Zie foto 3) Onduidelijk is nog waar ze voor komen. Wel horen we Gina op de achtergrond uitleggen dat de badkamer wordt gerenoveerd. De regie laat het geluid op Rob en Bronno staan, dus we krijgen weinig mee van het bezoek. ''Jij mag straks tegen de winnaar'', zegt Bronno tegen het jochie. Al wetende dat hij zelf keihard verliest. Rob moet Bronno meteen mededelen dat kinderen niet mogen darten in Utopia. En dus mag Bronno dat op zijn beurt weer vertellen aan het kind. Geen idee waarom ik dit allemaal mee typ, toont wel aan hoe oninteressant het momenteel is in Utopia. :-) Hopelijk brengt de drugs academie van vanavond daar verandering in. Michael en Bas hebben hun verhaal al klaar. Alleen Rowena moet het nog allemaal opschrijven.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.