Bas vraagt ons om hulp! ~ Utopia Gekte

3/28/2016

Bas vraagt ons om hulp!

Geld ophalen voor de dieren

Gister hoorden we Bas al praten over de ansichtkaarten voor de dieren die slecht verkopen. Deze ansichtkaarten heeft hij aangeschaft om geld in te zamelen voor het ''dierenfonds''. Zodat hij bijvoorbeeld de rekening van de zieke eend kan betalen. Een vijverpomp aan kan schaffen zodat de eend veilig in de vijver kan zwemmen en om bijvoorbeeld een kippenhok voor kuikens te maken, een berg voor de geiten of zelfs om nog meer dieren aan te schaffen. Hij heeft gister dus een promo filmpje gemaakt met Dominique in de hoop dat de kaarten beter zouden gaan verkopen, maar dat heeft blijkbaar nog niet veel verschil gemaakt. Daarom kregen wij vanochtend een mailtje van Bas waarin hij ons en jullie om hulp vraagt. Hij schrijft daarin onze hulp nodig te hebben. Het gaat niet zo goed met de BV en daardoor krijgt hij dingen niet op een normale manier voor elkaar. Hij schrijft over het dierenfonds en dat de rekening van de eend daardoor bijna volledig betaald is, maar hij wil nog meer doen. Benodigdheden aanschaffen voor de vijver, een extra kippenhok voor (komende) kuikens. Een berg voor de geiten en hij wil zelfs weer nieuwe dieren aanschaffen zoals bijvoorbeeld een struisvogel, een emoe, een wasbeer of een lama. Maar dan natuurlijk alleen als hij daar het geld voor heeft. Omdat de kaarten niet zo goed lopen heeft hij onze hulp dus ingeschakeld. Hij hoopt dat wij ervoor kunnen zorgen dat zijn ansichtkaarten ''als zoete broodjes over de bank gaan''. Hieronder is de hele mail te lezen.

''Hoe gaat het ermee? Ik heb je hulp nodig! Het zit namelijk zo… Het gaat hier niet zo goed met de BV en krijg daardoor niet de dingen (op een normale manier) voor elkaar.. Zoals je weet hebben Bjorn, Victoria en Rob zeggenschap over de bonus die begin dit jaar is uitgegeven. Nu is het gelukkig zo dat ik nu ook mijn eigen potje kan creëren, namelijk het potje voor het dierenfonds. Echter staat dit potje door de hoge kosten van de eend nog in de min.. Door dit gat op te kunnen vullen verkoop ik ansichtkaarten voor de dieren. De rekening van de eend is hierdoor al bijna betaald. Nu is het zo dat ik natuurlijk meer wil doen met het dierenfonds dan alleen de kosten voor de eend bekostigen. Ik wil namelijk nog veel meer doen hier voor de dieren juist nu het slecht gaat met de BV. Ook om een beetje reuring te creeeren, want hoe mooi zou het zijn dat wij moeten bezuinigen terwijl ik juist voor de dieren van alles kan aanschaffen. Denk hierbij aan benodigdheden voor de vijver, een extra kippenhok voor (komende) kuikens, een berg voor de geiten, en ik zou ook weer wat nieuwe dieren willen aanschaffen als ik daar dan het geld voor heb. Bijvoorbeeld een struisvogel, emoe, wasbeer of lama. Dus mijn vraag aan jou is kan jij dit op je forum uitleggen in de hoop dat mijn ansichtkaarten als zoete broodjes over de bank gaan.

X Bas''


Wil jij Bas helpen, of de dieren waar het eigenlijk echt om gaat. Dan kan je de ansichtkaarten hier vinden en ze eventueel aanschaffen. De ansichtkaarten zijn zeker leuk, alleen misschien wel een beetje prijzig. Voor vijf ansichtkaarten vraagt hij namelijk 15 euro. Wel gaat dat bedrag dus naar een goed doel, de dieren. Op de webshop houd Bas ook bij wie de ansichtkaarten gekocht hebben. Ook als je je naam daar tussen wil hebben staan zou je dus een setje aan kunnen schaffen. En ook houd Bas precies bij hoeveel geld hij er al mee opgehaald heeft en hoeveel hij nog nodig heeft. Op dit moment is er te lezen dat hij nog 304 euro nodig heeft om de rekening van de eend te kunnen betalen. Maar daarnaast wil hij dus ook nog veel meer doen voor de dieren.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.