Bas is uit de boyband gestapt ~ Utopia Gekte

3/05/2016

Bas is uit de boyband gestapt

Dominique heeft heimwee

Goedemiddag en welkom bij een nieuwe dag Utopia. Dag 795 is voorspoedig van start gegaan met Ramona die de koeien verzorgde. Ze stond weer netjes op tijd op en heeft haar werk goed gedaan. Helaas voor haar is ze wel tot tweemaal toe uitgegleden vanwege de gladheid. Gelukkig wel zonder ernstige gevolgen of pijntjes. Pas rond een uur of 10 's ochtends kwam er wat meer leven in de loods. Dat is namelijk het moment waarop Ivan begon met de sloop. Dit is ter voorbereiding op het bouwen van de nieuwe badkamer. Terwijl Ivan werkt kijken alle anderen toe. Of ze lezen de krant. Of ze passen nieuwe kleding en schoenen. Enzovoorts... De muur die Gina's kapsalon gescheiden houdt van de woonkamer gaat er als eerste aan. Ivan vraagt dan ook of zij haar spullen daar wil weghalen. Zij was in de veronderstelling dat hij maandag pas zou beginnen. Ze eet dan ook eerst gewoon haar broodje op. Morgen heeft ze zelfs nog klanten.

Een tijdje later zien we Bronno samen met Bas zijn 1-persoons waterbed ophalen bij de poort. Deze heeft hij inmiddels al kunnen kopen via Marktplaats blijkbaar. Verder gebeurt er eigenlijk niks bijzonders net als gisteren de hele dag het geval was. Behalve de drugs academie dan, die was wel interessant als ik voor mezelf mag spreken. Iets voor één zien we Bas en Dominique bij het rokersbankje zitten. Dominique wil gewoon even Do zijn. ''Mezelf terug kunnen trekken zonder dat de ogen op je gericht zijn. 'Wat is er met haar aan de hand, alweer'. Ik heb gewoon even heimwee naar mijn moeder. Dat hoort erbij toch'', aldus Dominique. ''Zeker, alleen ik heb dan weer niet die gedachtes van hoe denken anderen over me'', reageert Bas. Dominique wou dat hij het even wist. ''Wat ben je aan het doen'', vraagt Bas. ''Niks'', reageert Dominique. ''Daardoor komt het'', denkt Bas. ''Ik was heel de ochtend druk hoor, met mezelf. Ik heb mijn handen vol'', laat Dominique weten. Bas schijnt uit de boyband te zijn gestapt. ''Ik denk dat ik even vakantie neem. Ik ga Bronno even helpen met zijn bed en daarna sporten'', vraagt hij. ''Is goed, of misschien later vandaag'', reageert Dominique. Ze weet niet hoe ze het op gaan lossen, maar ze moet haar haren gewoon elke dag wassen. Wil elke dag douchen en Bas moet haar daarbij helpen. Als hij haar niet helpt scheert ze ook geen benen. ''Dan laat ik mijn snor staan'', grapt Bas.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.