Bas en Dominique verwarmen elkaar weer. ~ Utopia Gekte

3/02/2016

Bas en Dominique verwarmen elkaar weer.

Bas zit aan de camera.

Vannacht was er weer genoeg te beleven op de livestreams voor mensen die van wat sensuele spanning houden. Er zijn natuurlijk genoeg alternatieven voor dat soort dingen, maar ach... Als je toch al voor je paspoort hebt betaald. We hebben het natuurlijk over Bas en Dominique die ook 's nachts de spieren weer in beweging brachten. Zoals zo vaak zaten ze elkaar flink op te geilen onder de deken. Niet zonder enige schaamte overigens. Bas merkte nog even op dat hij zich bekeken voelt. Ook Dominique herkent zich in dat gevoel. ''Het is niet netjes'', vult ze aan. Bas friemelt tevergeefs wat aan de camera die in de hoek van de caravan hangt. Net als iedere avond worden er weer bewegingen gemaakt die bepaalde dingen moeten voorstellen. Dominique heeft haar legging aangehouden tijdens de hele show. Tenzij die onder de deken kort naar beneden is geweest. Ik wil het eigenlijk niet eens weten, maar we moeten ons Utopia dagboek toch zo compleet mogelijk houden hé. :-)

Beide hitsige tortelduifjes kijken geregeld in de camera en uiteindelijk draait Dominique zich om. Ze gaat op haar zij liggen en lijkt klaar te zijn met het showtje. Tijd voor een nachtje slaap. Morgennacht kunnen we dezelfde show weer zien, want dit lijkt inmiddels een vaste routine te zijn geworden. Om 2 uur 's nachts blijkt dat er wel nog één iemand wakker was. Bjorn! Hij poetst netjes zijn tanden en duikt ook zijn bed in. ZzzZzzzzZz....
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.