Barry aan het hek voor Rowena ~ Utopia Gekte

3/29/2016

Barry aan het hek voor Rowena

Tim en Tom Coronel in Utopia

Om vijf voor acht zien we Barry de vriend van Rowena opeens aan het hek. Rowena rent er natuurlijk snel heen en zorgt dat ze ook boven het hek uit komt. Voor de verandering mogen we het deze keer gewoon volgen en krijgen we geen streamlock. ''Ik mis je zo schat. Ik heb je zo lang niet gezien. Wat zijn je haren lang. Hoe is het met de vogeltjes'', vraagt Rowena. Ze lijkt een beetje emotioneel. ''Ben je in je uppie? Ik mis je zo C'', aldus Rowena. ''Ze houd van je, vergeet dat niet'', roept Victoria. ''Schatje ik hou zoveel van je. Geef me je hand'', roept Rowena. ''Nee, wacht maar tot donderdag'', reageert Barry. Donderdag krijgt Rowena namelijk familie bezoek. ''Ik wil je vasthouden C'', jammert Rowena. ''Kusje aan mama''. Barry gaat al snel weer weg. ''Rustig boys'', roept hij nog snel. Vervolgens ''huilt'' Rowena uit bij Victoria. Ook Gina staat er bij. ''Het is oké baby. Hij is speciaal voor jou gekomen schatje'', aldus Victoria. ''Ceee I love you. Ik hou van je Ceetje. 66 jaar'', gilt Rowena hem na. ''Dat ging bijna door het hek'', reageert Victoria. Vervolgens krijgen we een stream wissel.

Om vijf over acht zien we Rowena in de loods. ''Je weet wat je hebt, maar je hebt elkaar zo lang niet gehoord. Een stem horen is al heel intens. Dan zie ik die mooie witte tanden en denk ik oh my god. Dan wil ik hem vasthouden en dat gaat niet. Dan hou ik me in want ik wil niet te emotioneel worden'', vertelt Rowena. Dominique vond het superleuk voor Rowena. Bjorn pakt Rowena vast en knuffelt haar. ''De papegaai gaat dus niet zo goed. Dat vind ik wel heel zielig. Klote zooi'', aldus Rowena. Om tien voor half negen zien we vele bewoners bij de poort staan. De verrassing van Bjorn komt zo. ''Dit stond al heel lang op mijn lijstje'', laat hij weten. Vervolgens gaat de poort open en komen Tim en Tom Coronel het terrein op rijden in hun elektrische buggy. Sommige bewoners zijn erg enthousiast. Met name de heren natuurlijk. Gert-Jan zit dan ook al snel in de buggy. ''Wat gaaf!'', roept hij uit. ''Als ik er in stap rij ik er mee weg ook'', laat Bronno weten. Cees laat even later de badkamer zien aan één van de heren. De man had het veel primitiever verwacht. Bjorn praat met de andere man en de heren gaan al snel aan het bier. ''Ik vind dat we hem moeten strikken voor Cartopia'', horen we Dominique zeggen als ze om tien over half negen samen met onder andere Bas naar het rokersbankje loopt, maar of ze dat ook echt gaan doen en of dat lukt is natuurlijk afwachten.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.