Baby krijgt volop aandacht van de vrouwelijke Utopianen ~ Utopia Gekte

3/11/2016

Baby krijgt volop aandacht van de vrouwelijke Utopianen

De mannen nog steeds druk met klussen

Om vijf voor half vier komen er twee mensen het terrein op lopen met een hond en een baby. Het zijn blijkbaar mensen van de markt die tijdens een standhouders borrel niet konden komen. Gabriëlle en Rowena zijn meteen mega enthousiast vanwege de baby. Gabriëlle heeft de baby dan ook al snel in haar armen. Wel met toestemming van vader en moeder natuurlijk. ''Lekker rustig ook. We hebben helemaal geen last van hem'', aldus Gabriëlle. ''Het staat je ook zo goed'', laat Rowena weten. ''Wat een schatje. Is hij altijd zo rustig'', vraagt Ivan. ''Hallo baby! Wat een kanjer, mooie jongen'', aldus Gabriëlle. Ook Rowena mag de baby even vasthouden. ''Staat het mij'', vraagt ze. ''Ja'', reageert Gabriëlle. Niet veel later zien we ook Gina met de baby in haar armen zitten. ''Awh je smelt toch''. De mensen verdwijnen al snel weer uit beeld, maar het lijkt er op dat ze gewoon komen om eens gezellig bij te kletsen. Om tien voor vier zien we dat Wim Vroege er ook weer is. Ivan, Rob, Bas en Benjamin zien we dan allemaal bij de doucheruimte waar ze nog steeds aan het klussen zijn en buiten zien we Cemal en Bjorn met het zwembad bezig. Ook die moet nog steeds volledig schoon gemaakt worden.

Om vier uur krijgen we de bezoekers weer even in beeld. Ze zitten gezellig te kletsen in de horeca keuken en de baby ligt inmiddels in Ramona's armen te slapen. Om tien over vier zien we Michael in de hot tub zitten. Hij had eerder vandaag gevraagd of Bas mee zou gaan, maar die is dus nog druk aan het klussen. Bronno zien we eten snijden in de horeca keuken en om tien voor half vijf zien we dat Ramona ook weer in de hot tub te vinden is. Cees zien we op datzelfde moment even met Victoria praten. Hij wil graag hulp van haar bij de financiën en Victoria vind dat natuurlijk geen probleem. Om half vijf zien we Rowena, Gina en Gabriëlle in de zon zitten voor het Cordwood huis. Gabriëlle heeft de baby in haar armen en ook de hond zit er bij. Bronno is om tien over half vijf nog steeds druk aan het koken in de horeca keuken en Cees hangt daar natuurlijk ook weer rond om alles in de gaten te houden, dingen te vragen en adviezen te geven. Om kwart voor vijf zien we Bas, Ivan, Cemal en Rob samen met Wim Vroege nog aan het werk aan de doucheruimte en om vijf voor vijf is het in de hot tub ook weer drukker geworden. Daar zien we Ramona, Michael en Benjamin inzitten. Hoe lang Benjamin er al in zit is niet bekend omdat we ze nu pas weer in beeld krijgen. Ook zien we Benjamin twee minuten later de hot tub weer uit gaan. Zo heel lang zal hij er dus niet ingezeten hebben.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.