''Als mijn moeder dit soort dingen hier zou doen dan was het klaar hoor'' ~ Utopia Gekte

3/17/2016

''Als mijn moeder dit soort dingen hier zou doen dan was het klaar hoor''

''Ik zou elke dag naar het hek komen''

Om negen uur zien we Dominique de dieren in de kas eten geven. Bas is nog altijd druk aan het klussen dus heeft Dominique de dieren netjes in de kas gedaan. Ramona zien we om kwart over negen weer in bed liggen waar ze praat met Gina. Gina wil een fitgirl zijn als ze er uit komt. Daar gaan ze nu ook al mee beginnen. Gina wil echt fitgirl fit zijn. Ze heeft nog negen maanden. Qua persoonlijke groei wil ze ook nog meer groeien en in het Utopia belang wil ze de ultieme samenleving hebben. Ramona wil haar DJ skills verbeteren en wil nog graag een cursus visagie volgen. Gina wil naast alles wat al genoemd is ook nog een echte wensput waar je een muntje in kan gooien. Om vijf over half tien zien we Ramona, Gina en Gabriëlle op de vide waar ze even kort kletsen over Nicole en Ivan. Ramona vraagt of Nicole Ivan zal hebben opgewacht. Gina weet het niet. Gabriëlle hoopt in ieder geval dat ze rustig met elkaar gaan praten. Al snel volgt er een streamlock. Om half elf liggen de dames nog steeds te ''chillen'' op de vide. We zien Gabriëlle, Ramona, Gina, Victoria en Rowena. Beneden zijn Rob, Benjamin, Bas en Cemal nog altijd druk aan het werk aan de badkamer. Gina is om kwart voor elf nog altijd met haar post bezig. Mark schrijft onder andere dat Gina mooie gesprekken voert, maar Gina weet niet over welke gesprekken hij het dan heeft.

Om tien voor half twaalf zijn Rob, Cemal, Benjamin en Bas nog altijd druk aan het werk. Cees zien we nog snel wat eten in de keuken en waar Bjorn en Bronno zijn is onduidelijk. Op de vide praten ze nog even over Cees. ''Hij moet een keukenverbod krijgen. Ziek hoor dit. De hele dag. Het lijkt wel of er een magneet daar is. Hij heeft zoveel talenten, ga uit die keuken. Als mijn moeder dit soort dingen hier zou doen dan was het klaar hoor. Ik zou elke dag naar het hek komen tot ze zouden zeggen 'je moet er uit want je dochter komt te vaak aan het hek'', aldus Gabriëlle. Gelukkig is er ook wat positiefs over Cees te melden, want achter de man die alles in de gaten houd en veel moppert zit ook een zorgzame man. Om vijf voor twaalf zien we hem met hapjes langs komen bij de mannen die nog altijd hard aan het werk zijn. Ook heeft hij net al drinken voor de heren geregeld. Om twaalf uur praat Cees even met Bjorn. Bjorn zegt dat hij best had willen helpen, maar dat het niet nodig was. Hij heeft vrij gekregen van Bas. Cees vind het grappig om Bas zo te zien. ''Als hij bezig is is hij ook niet meer te stoppen''. Bjorn zegt vrij te hebben gekregen omdat ze niet met zijn vijven daar zouden kunnen werken of omdat het niet nodig was, maar hij denkt dat er wat anders achter zit. Hij had best willen helpen. Hij kan best wel wat. ''Ik heb hier al heel wat gebouwd. Met het cordwood geholpen. De gym, de wellness. Alleen de werkschuur niet''. Maar Bjorn heeft zat andere dingen te doen, dus hij verveelt zich niet. ''Wat ik zeg. Ik heb thuis al een badkamer gebouwd. Met vrienden''. Nadat het viertal de hele dag druk gewerkt heeft stoppen ze er om kwart over twaalf maar weer eens mee. Niet omdat ze klaar zijn of omdat ze nu per se willen stoppen, maar de lichten gaan zo uit, morgen weer een nieuwe dag.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.