''Als jullie mijn ansichtkaarten kopen hoef ik geen geld te verduisteren'' ~ Utopia Gekte

3/27/2016

''Als jullie mijn ansichtkaarten kopen hoef ik geen geld te verduisteren''

Rowena's single nu ook op de webshop te koop

De bewoners hebben deze middag lang gerepeteerd voor de theater voorstelling. Om kwart voor zeven zijn ze daar pas weer mee klaar. Ramona wil dan iedereen bedanken en zegt dat ze nu gaan koken. Althans, eerst nog even alle spullen opruimen. Rowena zien we even later op de vide. Ze zegt woest te zijn. Ze houd er niet van. ''Het is niet netjes als je mensen uit gaat lachen. Klaar ik hou er niet van''. Victoria vraagt of het wel echt uit lachen was. ''Elke keer als Cemal wat zei schoten ze in de lach. Let een keer op je eigen. Ik vind het geen stijl en dan nog een grote smoel geven''. Rowena vraagt vervolgens of Victoria haar zo wil helpen om haar single op de webshop te zetten. Victoria vind dat goed, maar voor de rest van de dag wil ze niks meer doen. ''Kan ik iets voor je doen'', vraagt Benjamin als Rowena en Victoria in het kantoor zitten. ''Was het maar zo. Kon je mijn boosheid maar weghalen'', reageert Rowena. Ze vind het zonde van haar tijd. Gabriëlle zien we om vijf over zeven ook inderdaad koken. Samen met Benjamin staat ze te zingen in de keuken. Die twee zijn dus in ieder geval wel vrolijk.

Om kwart over zeven zien we Dominique en Bas richting de kas lopen. ''Iemand heeft dat bord van Bronno stuk gemaakt hé. Ik vind dat zo lullig'', laat Dominique weten. ''Het kan ook de wind zijn'', reageert Bas. ''Het lijkt er wel op alsof iemand zijn best gedaan heeft, vind je niet'', vraagt Dominique. Vervolgens zetten ze alles klaar om een promo filmpje op te nemen. Bas verkoopt ansichtkaarten voor de dieren zodat hij kosten zoals de rekening van de eend kan betalen, maar ze verkopen niet zo goed. Daarom hebben ze besloten om een promo filmpje te maken. Met het geld dat de ansichtkaarten op brengen kan hij de vijver schoonmaken, de rekening van de eend betalen en op het andere weiland een kippenhok maken voor de kippen zodat alles een mooi huisje krijgt en zodat Bronno de kas kan gebruiken. Bas roept de kijkers in het filmpje op om dus de ansichtkaarten te kopen zodat de vijver goed kan worden schoongemaakt en de eend goed kan revalideren. Om tien over acht zien we Ramona bij de koeien en om vijf voor half negen zitten de bewoners eindelijk te eten. Ook de single van Rowena staat inmiddels op de webshop te koop.

Om tien over negen zien we Bjorn en Rowena in de keuken. ''Als Vicky er al klaar mee is...'', begint Bjorn. ''Dat word een duidelijke stemming straks'', reageert Rowena. ''Dat denk ik ook ja'', aldus Bjorn. De rest van de avond blijft het rustig in Utopia. Om kwart over elf horen we Bas alleen een interessante uitspraak doen. ''Als jullie nou gewoon mijn ansichtkaarten kopen hoef ik geen geld te verduisteren'', mompelt hij terwijl hij in de camera kijkt.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.