''Als je echt observeert zijn er zoveel dingen gaande'' ~ Utopia Gekte

3/26/2016

''Als je echt observeert zijn er zoveel dingen gaande''

Gina blij met de kleding die ze gekocht heeft

Om half acht zien we Dominique en Victoria op de bank. Dominique wil naar bed, maar er komt zo nog een centraal aan. Victoria vind de nieuwe broek van Dominique supermooi. Hij staat haar goed. Dominique laat weten dat hij eigenlijk uit haar comfortzone is. De broek is niet donker en misschien te strak. Ze wil de markt evaluatie en dan naar bed. Ze komt er morgen ook echt niet uit. ''Morgen is van mij''. Victoria is het daar mee eens. Zij komt er ook niet uit. Ze vond het vandaag superleuk en heeft lekker gewerkt. Dominique is geschrokken dat de foto's zo minder zijn geweest. Maar er waren ook veel mensen die niet op de foto wilden en dan kan ze er ook niks aan doen. Victoria is verder dik tevreden dat de markt goed gedraaid is. Dominique heeft er over nagedacht om vandaag vroeg op te staan en Gina te helpen. Ze is van mening dat Gina geholpen moet worden, maar daar is Dominique niet de persoon voor. Morgen zijn vele bewoners vrij en kunnen ze op bed blijven, maar Dominique niet. Zij moet dan weer aan de slag met de foto's. Victoria is al met al tevreden. Mensen hebben een leuke dag gehad en de standhouders zijn tevreden. Dominique laat weten dat ze vandaag veel kindjes heeft geknuffeld. Zowel Dominique als Victoria hebben elk een tekening gehad van Noah van vijf jaar.

Victoria laat weten dat veel mensen hun gesprekken volgen. ''Ze vinden het mooi hoe we met elkaar praten. Ik kreeg ook veel 'let je goed op Do'. Lief en mooi dat mensen mee voelen'', aldus Victoria. Dominique merkte ook dat veel mensen gisteren hadden gekeken. Om kwart voor acht krijgen we Bronno weer in beeld. ''Als je echt observeert zijn er zoveel dingen gaande''. Cees vertelt niet veel later aan Gina dat hij tijdens de rondleiding aan moest horen hoe vies het overal was. Gert-Jan zegt ondertussen al te weten waar het centraal straks over gaat en Bronno weet niet of hij er wel bij wil zijn. Gina vertelt op de vide trots over de coole legging die ze gekocht heeft bij ''online merk kleding''. Hij was maar vijftien euro. Ze zag ook een mooie sterren spijkerbroek, maar twijfelde. Hij zat net niet goed. Ze heeft blijkbaar van alles gekocht aangezien ze van alles tevoorschijn haalt en laat zien. ''We hebben zo evaluatie'', laat Rowena om vijf voor acht aan Bronno weten. ''Heeft toch geen nut. Alles staat al vast. Alles is al geregeld'', antwoord Bronno. ''Het hoort er even bij'', reageert Rowena.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.