''Als er ware liefde bestaat is dit het'' ~ Utopia Gekte

3/31/2016

''Als er ware liefde bestaat is dit het''

Cadeaus van Bjorn

Om tien over zeven is Rowena's familie dus weer vertrokken. Benjamin is bij de poort om Rowena op te vangen. Dat eind naar de loods laat hij haar niet alleen lopen. ''Heb je genoten'', vraagt hij. Ja zegt ze. ''Wat zijn ze trots op je'', aldus Benjamin. Rowena vind het lief dat Benjamin haar is komen halen. Binnen staan nog meer bewoners op Rowena te wachten. Er volgt een groepsknuffel. ''Als er ware liefde bestaat is dit het. Prachtig, dit is liefde man. Mooi ik ben zo blij voor je. Zo mooi om jullie te zien'', aldus Ramona. ''Je hebt een mooie vriendin en een hele lieve familie'', laat Cemal weten. Rowena vertelt dat ze vandaag twee paar nieuwe schoenen heeft gehad. Vervolgens kunnen de bewoners meteen aan tafel. Het eten is namelijk klaar. Rowena beseft zich meteen dat Barry zijn bril vergeten is. Snel pakt ze de bril er bij. Bjorn komt haar ook nog even knuffelen en zeggen dat de dag nog niet voorbij is. ''Nee, we hebben nog fissa'', reageert Rowena. Om negen uur is haar feestje. ''Je moet eigenlijk niet eten, maar het eten is iets later. Of een heel klein beetje. Je hebt verjaardagseten, maar het is er nog niet'', verklapt Bjorn. ''Heb je dat bestelt? Zo lief. Wat lief Jezus, ik val van de ene dingen in de andere dingen'', reageert Rowena. ''Wat ziet het eten er weer lekker uit. Ik heb honger'', horen we Cemal op de achtergrond zeggen.

Na het eten zien we Cemal en Gert-Jan afwassen. Om vijf voor acht is Bjorn druk in de weer voor de open haard om het dinertje klaar te zetten en het gezellig te maken. ''Row kom eens'', roept hij als alles klaar staat. Bjorn heeft eten voor haar geregeld en ook nog een klein cadeautje van hem alleen. ''Dankjewel. Serieus wat een lieverd ben je toch. Ik vind het superlief'', reageert Rowena. Ze knuffelt hem. Ze voelt zich zo jarig en geliefd. Rowena krijgt oorbellen. ''Wat een goeie smaak heb je ook''. Ze wil wel dat Bjorn mee eet want ze kan het niet alleen op. Ze heeft vegan sushi gekregen en Sojabonen hebben ze voor twee dagen genoeg. ''Heerlijk man'', vind Rowena. Bjorn had ook wat voor zichzelf bestelt en heeft nu dus dubbel. Om vijf voor half negen is er een lange streamlock gaande. Tijdens die streamlock zien we Ramona en Romy vanaf de koeien het weiland uit komen lopen. Een minuut later hebben we weer beeld en zien we Ramona en Romy opeens weer in de stal om er niet veel later weer te vertrekken. De stream loopt waarschijnlijk dus iets achter vergeleken met de streamlock beelden die we eerst kregen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.