Als Bas op de bank komt sloopt hij de hele badkamer ~ Utopia Gekte

3/30/2016

Als Bas op de bank komt sloopt hij de hele badkamer

Elkaar uitdagen

Om half drie zijn alle bewoners verzameld in het woongedeelte van de loods. Ramona bedankt de mannen voor het helpen met de lampen, doeken enzovoort. Zo'n kwartier later is er weer een repetitie gaande. Om tien over half vier is er even een pauze. Na de pauze gaan ze de generale repetitie doen. Victoria laat weten dat ze zo twee poëzie afspraken heeft dus ze is tussen vier en zes in de suite. Om vier uur zijn ze weer aan het repeteren. Een half uur later is de generale repetitie ook weer voorbij. Ramona is supertrots. Zo trots dat ze wel kan janken. Ramona wil voor kwart voor zeven weer even bij elkaar komen. Nogmaals laat ze weten dat ze supertrots is. Om vijf uur word er gegeten. Daarna moppert Cees samen met Bronno over Bjorn die met de telefoon naar buiten liep en zijn bordje liet staan. Even later komt Bjorn terug om toch netjes zijn bord af te wassen, maar Cees kan het niet laten om tegen hem te mopperen en hem uit te dagen. ''Grote bakkes houden hé Cees, met je 'ook een keer'. Anders gaan we naar buiten en kan je je lol op. Je zit weer tof te doen. Dan doe ik even mijn mouwen opstropen en gaan we even lachen Cees'', aldus Bjorn. Rob probeert de boel nog even verder op te stoken. ''Hij twijfelt over je s*ksualiteit omdat je ge-spraytanned bent. Dat is alleen voor vrouwen'', aldus Rob.

Ondertussen is er ook post binnen gekomen. Ramona en Gabriëlle bekijken in de werkschuur de schoenen die voor Rowena binnen zijn gekomen. Ramona en Gabriëlle zijn erg enthousiast. In de keuken gaat het uitdagen gewoon verder. ''Ik heb wel begrepen dat jij vandaag de afwas ging doen omdat je de hele dag al op je reet zit'', mompelt Cees tegen Rob. ''Ik geef hem gelijk. Je hebt de hele dag nog niks anders gedaan dan darten'', reageert Bjorn. ''Het is al best wel laat, heb je je tukkie al gedaan Cees'', vraagt Rob. Op dat moment vind Cees het niet leuk meer. Hij loopt naar het kantoor toe om daar verder te mopperen tegen Ramona. ''Flauwe grapjes hé dat? Daar kan ik nou niet echt om lachen'', mompelt hij terwijl hij zelf degene is die er weer mee begonnen is. Om half zes zien we Bas en Dominique in de caravan waar ze liggen te knuffelen. ''Ben je blij met je post'', vraagt Dominique. ''Zeker'', antwoord Bas. Hij moet deze keer veel mensen terugschrijven. Ook praten ze over de volgende nominaties. Als Bas op de bank komt sloopt hij de hele badkamer zegt hij. Dominique denkt dat ze een grote bank krijgen, maar het lijkt Bas stug dat hij dit keer op de bank komt. Dan zou hij daar niet eens meer willen zijn.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.