Zoenen, luidruchtigheid en vreemde gesprekken in de hot tub ~ Utopia Gekte

2/06/2016

Zoenen, luidruchtigheid en vreemde gesprekken in de hot tub

''Wim maakt ons af''

Om half tien als Ramona en Dominique nog druk in gesprek zijn zien we Michael en Bas de hot tub in kruipen. Zo'n tien minuten later zien we dat Rowena ook in de hot tub te vinden is, met kleding en al. De heren hebben haar er namelijk in getrokken. Mark en zijn bezoek en nog wat andere Utopianen zitten op datzelfde moment te kaarten, te drinken en het vooral heel gezellig te hebben in de loods. Om tien uur zien we dat Ramona en Dominique ook de hot tub in zijn gedoken. Ze hebben bier bij zich en hebben het gezellig. Langzamerhand begint het steeds gezelliger te worden buiten. Bas en Dominique zoenen elkaar dus doet Michael net alsof hij het met Ramona doet. Mark en zijn bezoek gaan op datzelfde moment binnen nog even op de foto voor de solidariteitskast van Michael. Buiten zijn ze luidruchtig, maar binnen zijn ze nog veel luidruchtiger. In de hot tub worden er telkens ''bijzondere'' gesprekken gevoerd. Het gaat over hoe kan het ook anders s*ks. Zo komen we te weten dat Dominique wel eens een trio gehad heeft en dat ze liever een tong heeft dan een voorbind.... En Ramona doet niks met haar mond. Er word nog veel meer besproken, maar laten we dat hier maar niet allemaal uit gaan typen.

Dominique gooit niet veel later per ongeluk(?) een biertje in de hot tub. Ook zoent ze steeds met Bas waar Ramona en Michael bij zijn, terwijl ze een tijdje terug nog te horen kregen van Michael dat hij daar moeite mee heeft. ''Jongens dit kan toch niet in dit ding. Ik voel me heel awkward'', laat Ramona weten, maar Dominique en Bas gaan ongestoord verder. Niet veel later gooit Ramona een hele zak chips leeg in de hot tub. ''Wim maakt ons af, we zitten met zijn vieren op de bank'', laat Ramona weten.  Om half twaalf zien we Dominique en Ramona kussen. Ook blijkt uit het gesprek dat Dominique ook al met Michael gezoend heeft en dat ze vind dat hij goed zoent. We zien haar ook continu om zijn nek en tegen hem aan hangen. Ramona daarentegen vraagt continu waar Bas zijn piemel is. Die van Michael kan ze de hele tijd wel zien (en soms voelen), maar die van Bas kan ze blijkbaar niet ontdekken.

Terwijl ze het in de hot tub dus gezellig hebben zien we Cees om kwart voor twaalf nog even met Gabriëlle kletsen in de wellness. Bij zijn familie bezoek was er niemand die kwam kijken of die dag zei toen ze weg gingen. Bij het ene bezoek is dat wel en bij de ander niet. Gabriëlle vind het niet netjes als haar familie niet zou worden begroet. Ze hoeven er van haar niet bij te zitten, als ze maar even begroeten. Verder gebeurd er weinig bijzonders meer om te melden. Bas en Dominique gaan uiteindelijk uit de hot tub om te gaan douchen. En rond twaalf uur begint er een streamlock die toch zeker twintig minuten heeft geduurd. Pas om tien voor half één hebben we namelijk weer beeld. Ramona is dan ook uit de hot tub en Mark, Bjorn en Wim zijn de hot tub in gedoken waar Michael ook nog steeds in zit. Het bezoek is tijdens de streamlock vertrokken. Omdat ze pas zo laat kwamen hoefden ze natuurlijk ook pas zo laat weg.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.