''Zoals Ivan in het centraal sprak zo ben ik ook hoor'' ~ Utopia Gekte

2/26/2016

''Zoals Ivan in het centraal sprak zo ben ik ook hoor''

Egoïstisch om Bas naar huis te sturen

Om kwart voor elf zien we Rowena en Bjorn met elkaar praten op de vide. ''Je gaat je vijftien maanden halen'', horen we Rowena zeggen. Ze vind het gaaf. ''Ja'', reageert Bjorn. ''De tijd vliegt. Ik zit hier bijna een half jaar'', laat Rowena weten. Ondertussen zien we Simone en Benjamin in de horeca keuken aardappels tot friet snijden en Dominique is de aardappels aan het wassen. ''Ben je er klaar voor om naar buiten te gaan'', vraagt Rowena aan Bjorn. ''Ik wil hier nog een paar vette dingen doen, maar buiten dat zeker'', antwoord Bjorn. Hij gaat op vette plaatsen draaien en presenteren. ''Rocken'', vult Rowena aan. Bjorn vraagt zich ook af hoe het is om straks weer alleen te zijn. Ivan en Cemal zien we op datzelfde moment in de stal bij de koeien zitten waar ze een gesprek voeren en om elf uur zien we Bronno in de keuken helpen met aardappels wassen. Hij zegt onder de indruk te zijn van Bas zijn creativiteit. Daar gaan ze op voort borduren zegt hij. Zou dat betekenen dat hij Bas er in houd als hij mag blijven?

Om half twaalf zien we Rowena op de vide met Simone praten. Rowena wil iemand die iets nieuws brengt, met een goede harmonie en charisma. Rowena is een mensmens en wil dat de sfeer goed is. Ze vind het belangrijk dat er iemand in komt die vernieuwing, vreugde en liefde brengt. Haar gedachtegang ligt wel op één lijn met de gedachtegang van Victoria. ''Je moet ook gewoon nee durven zeggen. Wat vind jij belangrijk in Utopia'', vraagt Rowena. ''Dat iedereen normaal en fatsoenlijk met elkaar omgaat. Je moet respect voor elkaar hebben'', aldus Simone. Ze begint over Cees. ''Wat Cees doet is goed, werkt hard. Zorgzaam, lief, zachtaardig'', vind Rowena. Simone laat weten dat ze van de uitdagingen is. Gokjes nemen. Ze is jong, maar kan het wel. Dat wil ze ook laten zien, dat jongeren net zulke goede ideeën kunnen hebben. Rowena is het daar wel mee eens. ''Kijk maar naar Naomi'', er volgt een streamlock. Simone gunt het Bronno ook gewoon. Het is een hele goede gast. Wel is ze nog aan het peilen wat hij daar wil doen. Wim wil naar huis en Simone vind het dan egoïstisch om bijvoorbeeld een Bas naar huis te sturen. Ook zij lijkt Bas er dus in te houden als ze blijft. Simone wil sowieso in de marktcommissie. Ze vind organiseren leuk en is er naar eigen zeggen ook goed in. Ze is best streng op de dag zelf. Als ze aan het werk is kan ze heel fel zijn. ''Er wordt niet getreuzeld er wordt gewoon gewerkt godverdomme. [...] Zoals Ivan in het centraal sprak zo ben ik ook hoor'', er volgt een streamlock.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.