''Zeg maar dat ze hun mond moeten houden'' ~ Utopia Gekte

2/27/2016

''Zeg maar dat ze hun mond moeten houden''

Doorwerken tot half twee 's nachts vanwege de markt

''Simone gaat nu eiersalade maken, ik hoop dat het goed komt'', horen we Gina om kwart over elf op de vide tegen Ivan zeggen. ''Zal ik het doen'', vraagt Ivan. ''Ja'', reageert Gina meteen. Om vijf voor half twaalf zien we Gina, Ivan en Simone dus nog druk bezig in de keuken met het maken van broodjes en eiersalade voor de markt van morgen. Bronno is er binnen een paar minuten ook bij om mee te komen helpen. Gina somt op wat er allemaal in één van de mengsels moet. Kerrie, peper, zout, kwark en ei horen we onder andere voorbij komen. En het ei moeten ze niet helemaal kapot prakken, er moeten stukjes overblijven. Om kwart voor twaalf zien we Bas en Dominique in de caravan waar ze praten over scheetjes laten. Bas moet een scheetje laten en van Dominique moet hij het niet inhouden. Het is zijn thuis, zijn caravan, maar dan wil ze hem wel ruiken. Als Bas de scheet gelaten heeft blijkt dat Dominique het tegen vind vallen. Was dat alles.

Op datzelfde moment zien we Rowena en Ramona opeens ook in de keuken. Het lijkt er op dat ze mee aan het helpen zijn, maar het kan ook best dat ze gewoon iets voor zichzelf pakken. ''Toen wist ik nog niet dat je een vriendinnetje van Kayleigh was'', horen we Bronno om precies twaalf uur tegen Gina zeggen. Reden voor een streamlock blijkbaar want op de andere stream zagen we alleen slapende mensen, zoals een Michael die in de merchandise shop was gaan liggen met zijn matras. Pas zeven minuten later hebben we weer beeld en een minuutje later hebben we al weer een korte streamlock. Voor ons niet duidelijk waarom nog zo laat. Om tien voor half één zien we Ramona bij Michael in de merchandise shop. ''Je bent me er ook echt eentje hoor'', laat ze weten. Ze helpt Michael om met matras, dekbed en al weer terug te verhuizen naar de slaapkamer, volgens Ramona is het inmiddels namelijk wel weer rustig in de loods, maar dat blijkt toch niet zo heel rustig te zijn als ze weer in de slaapkamer aangekomen zijn. ''Als je wil gaan we morgen gewoon lekker in de wellness slapen. [...] Als je niet kan slapen zo meteen dan ga ik er wat van zeggen ja'', laat Ramona weten. Michael kruipt dus maar weer in bed en trekt het dekbed over zijn hoofd heen.

Niet veel later zien we Ramona uit bed stappen. ''Zeg maar dat ze hun mond moeten houden, dat we niet kunnen slapen erdoor'', roept Michael naar haar. ''Je kan er niks van zeggen, er word nog volop eten gemaakt'', laat Cemal weten die net de slaapkamer in komt lopen. Maar Ramona loopt toch naar de keuken en probeert daar op normale toon te vragen of ze stiller kunnen zijn. ''Dit is heel belangrijk, dit brengt geld binnen. We zijn hier niet voor de lol. Het is echt een priootje'', laat Ivan weten. Ramona snapt het wel, maar... ''We kunnen er wel wat rekening mee houden'', laat Ivan weten. Ramona duikt weer terug haar bed in en vervolgens blijft het ook rustig in die kamer en lijken ze in slaap te vallen. Om tien over één zien we Gina nog steeds druk bezig met het bakken van broodjes. Ivan is ook nog wakker om te helpen en Cees zien we ook iets doen in de keuken. Het geluid wat we horen doet vermoeden dat hij iets te eten voor zichzelf pakt, maar omdat we beeld van veraf hebben kunnen we dat niet met zekerheid zeggen. ''It's a wrap. Het zit er op, yay'', horen we Gina vrolijk roepen om half twee 's nachts. Ze ruimen nog snel wat op en besluiten dan naar bed te gaan. Bjorn zit op dat moment nog in zijn eentje achter de computer. ''Het zit er op, morgen weer verder'', laat Gina weten.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.