''Ze hebben dingen gezegd die ze niet moesten zeggen'' ~ Utopia Gekte

2/19/2016

''Ze hebben dingen gezegd die ze niet moesten zeggen''

Ramona moet oppassen

Om kwart voor vier zien we Ramona en Michael in de keuken napraten over Ramona's bezoek. "Ze hebben dingen gezegd die ze niet moesten zeggen. Te eerlijk en over dingen die hier spelen'', laat Ramona weten. Ze vind het heel heftig. ''Zij weten niet in welke context het hier gebeurd. Zij zien maar een stukje'', reageert Michael. ''Ze streamen'', laat Ramona weten. Ramona vraagt zich af of ze die dingen wel wil horen, wat moet je wel en wat moet je niet zeggen. Nu moet ze weer helemaal gaan nadenken over bepaalde situaties. ''Dan is het beter om niets te horen'', vind Bas die er bij staat. ''Mijn drie vriendinnen zeggen alle drie hetzelfde. In welk opzicht. Moet ik het dan meenemen of niet? Dat vind ik fucking lastig. Ze gaan er meer over schrijven, maar zeggen wel dat ik heel erg moet opletten'', aldus Ramona. ''Voor wat'', vraagt Bas. ''Voor bepaalde situaties. Ik maak het misschien heftiger dan het is. Ik ben ook Dramona'', aldus Ramona. ''Je hebt wel een hele fijne familie'', laat Dominique weten die langs komt lopen.

Michael zegt Ramona's nichtje ergens van te kennen. Hij weet het 100% zeker. Ramona baalt er van dat ze alle drie hetzelfde zeggen. ''Wat zeggen ze dan'', vraagt Bas nogmaals. ''Dat ik op moet passen. Die sanny met afvallen en zo. Ik weet het gewoon niet''. Ramona vind het ook gewoon lastig. Ze had net het gevoel dat ze op het goede pad was. ''Je bent ook nog steeds op het goede pad'', reageert Michael. Ramona is aan het onderzoeken, maar dan krijgt ze toch weer te horen dat het misschien toch niet echt is. ''Dat ik moet oppassen''. Over Bas en Michael en Rowena zijn ze wel heel positief. Ramona had het liever buiten beschouwing gelaten. Ze had zich net bij een situatie neergelegd en nu merkt ze dat ze daarom ook gefrustreerd naar haar kijken. ''Niet gefrustreerd, maar wel fakka. 'Je ziet het toch. Waarom zeg je niks, het gebeurd toch voor je neus'. Ik bedoel fakka'', aldus Ramona.

Als Ramona iets te eten pakt zegt Michael dat ze heel streng moeten zijn. ''Ja, maar het is mijn verjaardag en ik heb al geen roti. [...] friet en zo'', aldus Ramona. ''Dan heb je nu een lekker vet worstje'', reageert Cees. Ramona lijkt het geen fijne opmerking te vinden, maar reageert er niet op. Ze vervolgen hun gesprek. Bij Michael hebben ze het in de brief uitgelegd voor een deel. Dus hij heeft het ook te horen gekregen. Er volgt een streamlock. ''Een dom antwoord krijg ik dan van Baas. Daar ben ik ook klaar mee. Het gaat niet om dat. Ben je dan echt zo ... als je neus ver is'', aldus Ramona. ''Je moet alles skippen in je hoofd. Loslaten en genieten van wat ze ze zeiden. Ze hebben zulke mooie dingen gezegd'', reageert Michael. ''Lekker vet worstje hé Cees'', roept Ramona naar Cees die precies dezelfde worst pakt om te gaan eten. ''Ja'', reageert Cees. Er volgt weer een streamlock.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.