''Wimpie zit gewoon niet zo lekker in zijn vel'' ~ Utopia Gekte

2/20/2016

''Wimpie zit gewoon niet zo lekker in zijn vel''

''Ik doe het al acht maanden alleen''

Om half vier zien we Dominique druk bezig met haar sleutelhangers. Rob vind het idee gaaf. ''Maar het word nog heel veel priegelwerk'', laat Dominique weten. De kleuren gaan veranderen, maar ze hebben wel besloten het bij één logo te houden. ''Het word nog heel veel werk''. Dominique hoopt dat de letters niet te groot zijn. Om kwart over vier zien we Cemal, Ivan en Rowena druk aan het werk op de akker en Bjorn en Victoria zien we in het kantoor. Bjorn snapt Ivan wel. ''Gewoon nooit meer naar huis'', laat hij weten. ''Dat is ook mijn motto'', reageert Victoria. Om kwart voor vijf horen we dat er weer bezoekers zijn om een hamburger te komen eten. Cees zien we het koffiezetapparaat schoonmaken en Wim veegt de zijkanten van de bar schoon met een bezem. Om kwart over vijf is Dominique nog steeds druk bezig voor de sleutelhangers. Ze is alvast van alles voor aan het knippen. Benjamin en Rob zijn dan inmiddels klaar met het maken van de hamburgers en serveren die uit en Gabriëlle is ook al druk aan het koken in de horeca keuken.

Om half zes komt er een busje het terrein opgereden. Ze komen de spullen brengen voor de karaoke. Om tien over half zes zien we Victoria nog snel bij Gina plaats nemen in de kapsalon. Daar word de ene helft van haar kapsel nog even bij geschoren. Gina vraagt wat Victoria vandaag allemaal gedaan heeft. Victoria vertelt dat ze 's ochtends heeft schoongemaakt. Daarna is ze achter de computer gegaan voor de markt. Ze moest nog veel dingen bijwerken in de mail voor de markt. Iemand was een beetje boos op Victoria omdat ze hem zou helpen, maar dus geen tijd had. ''Ik doe het al acht maanden alleen'', zou hij gezegd hebben. Victoria vond dat niet leuk want dat was niet de bedoeling dat hij het alleen moest doen, maar ze had gewoon geen tijd. Victoria vind het niet leuk als hij zich zo voelt. ''Wimpie zit gewoon niet zo lekker in zijn vel met alles'', laat Gina weten. Het lijkt dus over Wim te gaan. ''De Luifel heeft nog wel veel hits'', laat Gina weten. ''Dat blijft ook wel. Het gaat helemaal goed komen. Vind je het leuk de verantwoordelijkheid te dragen'', vraagt Victoria. ''Ja'', reageert Gina. Eerst vond ze het spannend, maar nu wel leuk. Gina gaat kijken of ze een ''kinderbox'' kunnen maken. Voor de rest zien we Rowena en Cees om kwart voor zes druk bezig in de keuken met koken en Gina is dan al weer klaar met Victoria's kapsel. Zoveel werk was dat niet. Cees begint bij Rowena over de wastafels die vies zijn en dus nog schoongemaakt moeten worden omdat er bezoek komt. In plaats van dat hij het zelf doet begint hij er dus over zodat een ander het doet. Nog geen minuut later zien we Victoria de wasbakken schoonmaken.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.