Wim zou best naar huis willen, maar gaat niet vragen om stemmen ~ Utopia Gekte

2/15/2016

Wim zou best naar huis willen, maar gaat niet vragen om stemmen

Wel of geen eten maken

Om tien voor zes zien we Michael en Dominique in het kantoor zitten. Michael heeft de markt gelaten voor wat het is en Dominique heeft blijkbaar zijn plek ingenomen. Dominique wil zo haar make-up er af gaan halen. Ze vertelt dat ze de dag is begonnen met een huilbui. Ook vertelt ze dat ze sleutelhangers wil gaan maken, met een Cabochon, een bedel en twee leren touwtjes er aan waar ze Utopia op kan zetten. Er volgt een streamlock. ''Waarom hebben we geen sleutelhangers. Dat is toch het eerste waar je aan denkt''. Dominique houd van knutselen en weet dat ze het goed kan. Ook heeft ze eindelijk haar momentje achter de computer gevonden dus nu moet ze hem pakken ook.

Om zes uur zien we Gina, Victoria, Gabriëlle en Wim nog steeds op de vide zitten. Gina vraagt of Gabriëlle naar huis wil. ''Nee'', reageert Gabriëlle. Gina vraagt of Wim naar huis wil. ''Ja'', zegt hij. Gina springt op hem. ''Neeheeeheee'', schreeuwt ze. Als ze weer rustig is vraagt ze of hij haar stemmen wil hebben. ''Ik ga er niet om vragen Gien'', aldus Wim. ''Maar het is nu wel 70/30 op het moment. Ik heb het gewoon gehad'', aldus Wim. Victoria zou best haar stemmen daarvoor af willen staan als Wim echt weg zou willen. Als Michael ook op de vide is krijgt hij dezelfde vraag. Of hij naar huis wil. Michael geeft gewoon geen antwoord. Gina had ook niet verwacht dat hij naar huis zou willen, maar moest het voor de vorm even vragen.

Cees is om kwart over zes weer super gefocust op wat iedereen eet. Ramona wil gaan koken, maar volgens Cees hoeft dat niet. Mensen hebben al vaak genoeg gegeten en er liggen nog genoeg restjes zoals een paar stukken pizza en weet ik veel wat allemaal. Hij weet precies te vertellen wat Ramona allemaal al op heeft vandaag en vertelt haar dat Rob net een stuk hamburger op heeft gegeten. ''Volgens mij word het friet al opgegeten daar. [...] Kijk salade. Zal ik het hier zetten? Dat kan ook opgemaakt worden. [...] Kijk eens spare-ribs''. Ramona besluit toch een soepje te maken, dan hebben ze in ieder geval iets warms. Cees zien we ondertussen ook iets snijden. Daarna likt hij zijn vingers af om daarna zonder ze te wassen weer verder aan de slag te gaan. Cees begint even later toch weer over de soep. Hij denkt dat de meeste bewoners niet eens trek hebben want hij ziet/hoort niemand. Cees zou hachee gaan maken, maar dat heeft hij dus niet gedaan. Cees denkt dat er ook nog friet over is in Le Luifel. Maar voor zichzelf maakt hij spareribs klaar. Hij had een stukje gekregen van iemand. ''Moet ik helpen'', vraagt Cees uiteindelijk toch maar. ''Nee'', zegt Ramona waarna Cees laat weten dat hij straks wel alvast iets voor morgen gaat maken.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.