Wim, Rob en Bas genomineerd. ~ Utopia Gekte

2/23/2016

Wim, Rob en Bas genomineerd.

Wie moet Utopia verlaten?

De nominatie zit er weer op! En spannend.... Dat was het niet. Zoals verwacht krijgt Wim waar hij op hoopte. Hij is genomineerd en maakt kans om Utopia binnenkort te verlaten. Met behoud van zijn borg. Naast Wim zijn ook Rob en Bas genomineerd. Zij kregen beide slechts 4 stemmen. Of Wim daadwerkelijk Utopia op deze makkelijke manier mag verlaten is nog even afwachten. De nieuweling die uiteindelijk in Utopia mag blijven moet aanstaande zondag(?) één van de drie genomineerden naar huis sturen.

Er waren veel bewoners die Wim de volle 3 stemmen gaven. Niet omdat ze hem graag zien vertrekken, maar omdat ze het hem gunnen. Ze zien dat hij niet meer gelukkig is in Utopia en gunnen hem zijn vrijheid buiten de poorten van Utopia. Na de nominaties knuffelt hij er met een tevreden gezicht op los. In ons liveblog kan je teruglezen wie allemaal stemmen hebben gegeven aan Wim.

Net na de nominaties ontstond er een kleine 'clash' tussen Michael en Dominique. Michael vind haar namelijk nep en loopt weg uit het gesprek. Hij hoeft haar niet meer als vriendin in Utopia en zal er alleen nog maar zijn voor de zakelijke dingen. Na het relletje met Dominique loopt hij ook nog even naar Rob toe. Rob geeft aan nooit kwade bedoelingen te hebben gehad met grapjes die hij uithaalde bij Michael. En ook vind hij dat Michael gewoon naar Rob toe moet en kan komen als hij ergens mee zit. Michael nam het Rob onder andere kwalijk dat hij seks heeft gehad op televisie. ''Als je ergens mee zit, kom dan naar mij toe. Ik heb er helemaal niks aan als mensen hier ongelukkig zijn of niet zichzelf kunnen zijn. Je bent een volwassen vent. Voel geen drempel daar in, dat is nergens voor nodig. Ik ben redelijk direct maar heb mijn hart op de goede plek en gezond verstand''.

Buiten dit om lijkt Bas ook zichtbaar boos te zijn op Wim. Die twee liggen elkaar al lange tijd niet. En ze hebben elkaar dan ook 3 stemmen gegeven deze nominatieronde. Dominique lucht verder bij Bas haar hart over dat Michael haar zojuist nep heeft genoemd. Ze noemt die uitspraak nog erger dan niet genomineerd worden. Bas geeft aan dat hij ook denkt dat ze minder vaak onzeker is dan ze doet voorkomen. Ze weigert Bas een kus te geven en lijkt te verdwijnen naar de zenderkamer.  2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.