Wim moet vertrekken en pakt zijn kist in ~ Utopia Gekte

2/29/2016

Wim moet vertrekken en pakt zijn kist in

Afscheid nemen

Nadat Bronno zijn keus bekend heeft gemaakt is het voor Wim tijd om afscheid te nemen en de spullen bij een te pakken. Hij word geknuffeld. ''Ik ga je missen jongen'', laat Benjamin weten. ''Ik slaap vanavond in mijn eigen bed'', aldus Wim. Ook Victoria zegt Wim te gaan missen. ''Ik jou ook'', reageert Wim. Wim is blij dat hij haar heeft leren kennen. ''Geheel wederzijds''. Dominique was zo blij dat Wim er nog was toen zij Utopia in kwam. Dat heeft het zo makkelijk gemaakt voor haar. Iemand die vertrouwd was. ''Alsjeblieft ga knallen buiten en je vrouwtje opzoeken'', laat Dominique weten. ''Ceessie bedank voor je woorden'', aldus Wim. Ook Wim en Bjorn omhelzen elkaar. ''Pannenkoek'', horen we Wim zeggen. ''Mafkees'', reageert Bjorn. Bjorn had niet verwacht te gaan huilen als iemand weg gaat. ''Ik ook niet, we spreken elkaar straks'', reageert Wim.

Ondanks dat Wim en Bas op elkaar hebben gestemd vanuit negativiteit nemen hun ook afscheid van elkaar. ''Baassie, ik ben blij dat jij nog even mag blijven'', laat Wim weten. ''Ben ik ook blij om'', grapt Bas. Ze knuffelen elkaar. Daarna om precies één uur gaat Wim zijn spullen pakken. Bronno zien we even met Bas praten. Hij geeft aan dat hij Rob ook mag en dat hij liever andere mensen op de bank had gehad. ''Wim was geen optie''. Er volgt een streamlock. Om zeven over één zien we Wim ook nog snel wat gereedschap en spullen uit de werkschuur halen. Daarvan gaat namelijk ook het één en ander mee. Weer volgt er een streamlock. Om kwart over één rookt Wim nog even een sigaretje bij het rokersbankje en Bronno zien we ondertussen met Ivan praten. ''Als ik thuis ben heb ik sowieso een klusje voor je. Dan blijf je gezellig slapen. Dat lijkt me een goed plan, dat meen ik serieus'', laat Cees nog snel aan Wim weten. Daarna om 13:23 is het tijd om naar de poort te gaan en het terrein te gaan verlaten.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.