Wim: ''Ik heb mijn doel hier bereikt'' ~ Utopia Gekte

2/25/2016

Wim: ''Ik heb mijn doel hier bereikt''

Regelmatig de grens overschrijven

Om half zes zien we Wim en Bronno met elkaar praten bij het bruin café. ''Ik heb mijn doel hier bereikt'', laat Wim weten. Bronno begint over het roze gereedschapskoffertje. Die heeft Wim nog zegt hij. Hij heeft het wel op poten gezet, maar er was heel weinig animo voor. Bronno ziet niet dat Wim op is. Bij zo'n vergadering als vandaag dan ziet hij nog steeds levenslust. ''De hele dag stil zitten hier dat word niks'', laat Wim weten. Ondertussen zien we dat Cemal buiten nog druk bezig is met werken. Pony Sascha loopt los rond en Cemal besluit haar even een aai te geven. Binnen gaat het gesprek gewoon door. Wim laat weten dat hij zich acht maanden ingezet heeft voor de groep en bijna niks voor zichzelf gedaan heeft. Alles voor de BV, hij heeft altijd hart voor de BV en Utopia gehad. ''Wat wacht er op je als je thuis komt'', vraagt Bronno. ''Ik woon weer bij mijn ouders omdat ik een financiële mis klapper heb gemaakt, maar die wachten dus op me. Mijn broer, mijn zus, mijn zwager, mijn schoonzus'', somt Wim op. Bronno is benieuwd of hij weer terug naar zijn werk gaat. Wim denkt dat hij voor zichzelf gaat werken. Ook omdat hij bekender is. Deels zeker. ''ZZP'er. Lekker klein''. Vier vijf maanden lang heeft hij in Utopia meubels gebouwd en daar een goed bedrag mee omgezet. Hij was het zat en is er daarom mee gestopt. Het was productie werk en hij kwam om in de mails en de aanvragen.

Om tien over half zes zien we dat Gabriëlle net als Rowena ook druk bezig is in de keuken en Dominique en Cemal zien we even praten op de vide. Cemal zegt dat Dominique een foto van haar en haar ex door moet scheuren zodat ze het los kan laten of zo. Dominique wil dat niet. Ze haalt wel altijd foto's van social media af, maar waarom zou ze de foto's deleten of van de computer afhalen. Haar ex is voor haar ook een heel groot leermoment geweest dus waarom zou ze de foto's verwijderen. Om tien voor zes zien we Cees en Benjamin in het kantoor. Cees vind het niet kunnen, meteen bij een ander in bed kruipen. Benjamin laat weten dat perfectie niet bestaat dus laten ze dat loslaten. ''Het gaat er om dat we regelmatig de grens overschrijven'', aldus Cees. Hij heeft het over ''de koffer in duiken''. Benjamin vind de koffer in duiken wel wat anders dan slapen in hetzelfde bed, maar daar lijken ze het niet over eens te worden. Om vijf voor zes kunnen de bewoners in ieder geval aan tafel om te eten. Gina bedankt Bronno nog even voor zijn hulp bij het friet snijden. De frietjes zien er netjes uit. Ze helpt Bronno meteen even om een wijntje te pakken, want daar heeft hij wel zin in.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.