''Weet je het zeker, ze gaat je pijn doen hoor'' ~ Utopia Gekte

2/22/2016

''Weet je het zeker, ze gaat je pijn doen hoor''

Michael hijst zichzelf in een erg kort jurkje

Iets voor twee zien we Rowena in bed gaan liggen. Michael heeft zichzelf ondertussen omgetoverd tot Megan en paradeert rond in de loods. Zijn jurkje is alleen wel een beetje erg kort en Cees laat dan ook weten het een beetje ''te'' te vinden. Cemal daarentegen is super positief. ''Als Megan, je verbaasd me. S*xy! Straks word ik nog verliefd op je''. Dominique is ondertussen druk in de weer met de pincet. Ze heeft net de wenkbrauwen van Cemal al onder handen genomen en nu is Bas aan de beurt. Cees wil ook wat grijze haartjes weg hebben en Dominique neemt hem graag onder handen. ''Weet je het zeker, ze gaat je pijn doen hoor'', vraagt Bas. Maar Cees weet het zeker en neemt snel plaats op de bank. ''Ik ben Cees gewoon aan het epileren! Geen pijn'', vraagt Dominique. ''Nee'', reageert Cees. Hij vertelt dat hij zijn wenkbrauwen altijd in de gaten houd en weleens met een schaartje een beetje bij knipt. Om tien voor half drie komt er een grote vrachtwagen het terrein op gereden om houtsnippers te leveren voor de kasteeltuin. Ivan wil de houtsnippers op verschillende plekken hebben. Voor het weiland word een berg houtsnippers neer gestort en voor de akker nog een grotere berg. Cees zijn wenkbrauwen zijn inmiddels klaar en Cees is blij met het resultaat. ''Keurig toch'', lacht hij, om vervolgens Dominique te bedanken. ''Geen probleem Cees, graag gedaan'', reageert Dominique.

Michael paradeert ondertussen nog steeds rond in zijn korte jurkje. Hij vind het zelf heel degelijk voor zijn doen. ''Ik voel me net Cruella de Vil'', laat hij weten als hij er ook nog even een bontjas overheen hangt. Wim laat weten diep respect voor Michael te hebben dat hij op die hoge hakken kan lopen. De houtsnippers zijn inmiddels dus afgeleverd en Ivan en Cemal gaan er meteen mee aan de slag. Ook de boodschappen worden om vijf over half drie afgeleverd bij de loods. ''Dan loop ik hier net heel h*erig, wat een timing. Altijd hetzelfde hier'', laat Michael weten. Verder verloopt de middag rustig. Rob en Bas zien we om vijf voor half vier mee helpen op de akker waar Ivan en Cemal dan ook nog steeds druk bezig. Michael wacht al lange tijd op zijn bezoek. Er komen straks meerdere travestieten op bezoek voor de dag die Michael heeft georganiseerd, maar ze laten lang op zich wachten. Michael had ze al veel eerder verwacht. Om kwart voor vier stapt Cees nog even op Victoria en Ramona af. ''We krijgen zo bezoekers en de wastafels zijn echt vies, dat kan echt niet. En in de toiletten zijn de bakken niet geleegd''. Ramona en Victoria gaan het meteen oppakken al laat Victoria wel nog even weten dat het niet aan Cees is om hun daarop te controleren. ''Ik controleer jullie niet'', reageert Cees, maar daar weet Victoria ook weer een antwoord op. ''Je bent ook in de dames toilet geweest om te kijken''. Er volgt een discussie, maar die duurt niet heel lang. Victoria en Ramona maken de wastafels schoon en dan is iedereen weer tevreden.


4 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.