''We willen gewoon dat je gaat janken'' ~ Utopia Gekte

2/08/2016

''We willen gewoon dat je gaat janken''

''Ben je weer vrijgezel?''

Om kwart voor vijf praat Dominique er nog even over verder met Victoria. Ze gaat gewoon door. Neus omhoog en het positieve er van zien. Als ze moet huilen kan ze dat niet tegen houden dus ze moet er echt niet om huilen nu. ''Rowena wist het voordat ik het wist'', laat ze weten, maar ze gaat niet iedereen af om het te vertellen. Mensen komen er vanzelf wel achter. Morgen heeft Dominique haar eerste post moment en ze is bang voor kritiek. Om kwart over vijf horen we Dominique sorry zeggen tegen Mark. ''Geeft niet, ik zeg er niks over'', aldus Mark. Waarschijnlijk heeft ze dus meegekregen dat Mark er niet zo blij mee is dat ze naar de vide komt. Om half zes kunnen de bewoners aan tafel om te eten. Er is op dat moment dus verder niet veel te schrijven.

Een uur later om half zeven laat Rowena aan Cees weten dat ze er over zit te denken om naar de groene kamer te gaan. De andere mensen die in de paarse slaapkamer slapen zitten dan al te discussiëren hoe ze de paarse kamer gaan indelen. Bas had bij Rowena aangegeven dat Cees ook al zat te denken om weg te gaan uit de paarse kamer om vervolgens naar de groene te gaan daarom spreekt Rowena Cees aan. ''Het is daar tegenwoordig druk en daar is het een stuk rustiger'', onderbouwt Cees. Er volgt een discussie over of nou Cees of Rowena in de groene kamer mag gaan slapen. Rowena zegt dat Cees er mag gaan liggen, maar Cees doet dwars, heeft geen zin in gedoe en zegt juist weer dat Rowena er mag liggen. Ivan snurkt heel erg. Rob ook en daar ligt Cees dan onder. ''Dus ga jij maar''.

Om vijf voor zeven zien we Ivan en Dominique met elkaar praten. Ivan wenst Dominique veel sterkte. Dominique snapt dat niet zo goed. Volgens Ivan kan ze nu wel stoer doen, maar... Dominique laat weten dat een liefde niet haar doel was, dus waarom zou ze daar mee gaan zitten. Ivan zegt een keer met Dominique te willen praten als ze voorbij haar ratio is. Dominique brengt ook Bjorn op de hoogte van de break-up. ''Ik ben oké. Vier weken'', lacht ze. Al vind ze Bas nog steeds een leuke jongen. Bjorn zegt nu de opmerking van Ivan te snappen. Dat ze niet stoer moet doen. ''We willen gewoon dat je gaat janken'', grapt Ivan. ''Ik moet niet janken'', laat Dominique weten. Op dat moment komt ook Rob langs lopen. ''Ben je weer vrijgezel'', vraagt hij. ''Ja'', lacht Dominique. Wim begint hard te lachen. ''Maar dankjewel'', aldus Dominique tegen Ivan. Ze omhelst hem.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.