We mogen niet weten waar Rowena mee zit. ~ Utopia Gekte

2/08/2016

We mogen niet weten waar Rowena mee zit.

Geld van de foundation.

''Het valt niet tegen, het valt niet tegen'', zegt Benjamin lachend met de factuur in zijn hand. De ''armoedige'' boodschappen zijn zojuist bezorgd en Benjamin leest alles na. ''Van mijn part hoef ik de hele maand niks te eten, maar niet mijn thee'', zegt Gina teleurgesteld. Benjamin lacht nogmaals en zegt dat de thee er dus niet bij zit. Gina doet alsof ze verdrietig is en Ivan streelt haar troostend. We zien ruim 4 dozen volgepakt met boodschappen en we krijgen geen bedrag te horen. De echte armoede lijkt vooralsnog ver te zoeken. Het ergste momenteel is dat de vrouwen geen make-up mogen gebruiken, maar daar zien sommigen ook de humor wel van in. Rowena en Bas roken nog maar een sigaretje.

Wanneer Rowena over haar problemen begint te praten krijgen we weer een streamlock. Ze begon over de Live in de loods, dat het haar tijd was, en iets over dat het uiteindelijk allemaal ondergesneeuwd is. Maar verder krijgen we dus niks te horen. Na de streamlock is Rowena niet meer in beeld. We mogen dus niet weten waar ze allemaal mee zit op dit moment. In plaats daarvan krijgen we Wim en Ivan te zien die werken aan bruincafé Kroeg-Topia. Op de andere stream zien we Victoria en Rob nog steeds computeren. Uiteindelijk zien we Rowena enkele seconden in beeld terwijl ze een broodje smeert.

Victoria en Rob kijken naar de inkomsten en uitgaven van de foundation. Ze zijn een beetje in shock van hoeveel geld er uit vliegt. ''En waarom weten wij dit allemaal niet'', vraagt Victoria. Mark legt uit waar dit door komt. Een naamswijziging kostte ze 300 euro, een make-up cursus kostte ze 200 euro, reiskosten voor de 'oudjes' kostte een paar honderd euro en ga zo maar door. In de loods zijn Ivan, Gina, Wim en Benjamin in gesprek. Ivan laat weten dat hij 2 sigaretten in zijn zak heeft. Wanneer hij doorkrijgt dat hij dat eigenlijk moet inleveren neemt hij zijn uitspraak weer terug. Gina en Wim vinden dat hij het eigenlijk gewoon moet inleveren, maar volgens mij lijkt hij dat niet te doen. Van Rowena krijgen we uiteindelijk te horen dat ze veel kritische post heeft ontvangen. Ze is er een beetje boos over, zo laat ze aan Ivan weten. Wederom kiest de regie er voor om het geluid weg te draaien.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.