''We laten even die jonkies zien hoe het moet'' ~ Utopia Gekte

2/17/2016

''We laten even die jonkies zien hoe het moet''

Problemen met de markt

Om tien over tien word er overgeschakeld van Gabriëlle's post moment naar Ivan en Bjorn die in het kantoor staan. Ivan maakt zich zorgen om de markt. Het is tijd dat ze ingrijpen. Het is een week voor de markt en de verkoop is pas op 25%. Hij ziet geen druk, geen initiatieven. Hij ziet mensen zich geen zorgen maken en hoort het niet besproken worden. ''We moeten er aan gaan trekken. We gaan even ingrijpen. Old versus nieuw. We laten even die jonkies zien hoe het moet. Dat betekent dat we er even aan gaan trekken'', aldus Ivan. ''We moeten iets doen dus'', reageert Bjorn. ''Kijken wat ze van plan zijn. Wat voor promotie ze in gedachten hebben en hoe we kunnen zorgen dat die kaartverkoop gaat lopen. Dit word zo helemaal niks'', benadrukt Ivan.

''Dit word nog slechter dan de Keti Koti'', laat Ivan weten. ''Veel slechter'', reageert Bjorn. ''Er zit alleen één maar bij. Ik ben ook bezig met de bouw dus ik ga meer schreeuwen'', lacht Ivan. ''En jij gaat ze vangen'', aldus Ivan. ''Die schreeuwen'', vraagt Bjorn. ''Ja'', reageert Ivan. ''O je wilt het op de old skool manier doen. Ja kunnen we doen'', vind Bjorn. ''We moeten plannen bedenken'', is Ivan van mening. ''Probeer eens met Rob'', aldus Bjorn. ''Dat ben ik aan het doen. Zullen we ze meteen apart nemen'', vraagt Ivan. Bjorn moet nog even wat doen, maar over een kwartiertje denkt hij wel tijd te hebben. Ivan gaat ondertussen buiten verder met bouwen. Bjorn kan hem straks buiten vinden.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.