''Wat zou Mark nu aan het doen zijn?'' ~ Utopia Gekte

2/15/2016

''Wat zou Mark nu aan het doen zijn?''

''Bizar dat Mark nu buiten is''

Om tien voor half vier merken we dat er zakelijk bezoek in de loods is. Waarschijnlijk voor de markt, maar dat blijft onduidelijk omdat we het niet op de stream in beeld krijgen. We zien Gina met Michael over het terrein wandelen. ''Mark heeft gewoon de aardappel friet snijder meegenomen. Draagt het over aan mij, maar zonder friet snijder'', aldus Gina. ''Hoe gaat het'', vraagt Michael. ''Het kan beter'', laat ze weten, maar ze heeft belooft zich sterk te houden. ''Het is ook geen afscheid afscheid en anderen doen het ook dat hun vriendje thuis zit. Als hun het kunnen moet ik het ook kunnen'', aldus Gina. Vervolgens begint ze over Michaels post. ''Ik zei toch dat je veel zou krijgen''. Michael wil er blijkbaar nog niet over praten. ''We hebben het er nog wel over'', reageert hij.

Michael heeft een aantal vragen en gaat haar gelijk overvallen alsof er niks aan de hand is geweest vandaag. Ze gaan samen in de zon zitten. Michael laat weten dat zijn haar weer moet gebeuren. Zijn familie had er over geschreven. Ook over Bas zijn kapsel was er geschreven. Michael wil een verwendag organiseren met de opbrengst van de kast. Michael is vandaag ook uit de markt commissie gestapt. Hij wil zijn doelen echt wel doen, dat vind hij heel belangrijk. Er gaat meer tijd in zitten dan hij dacht. En er gaat dus al zoveel tijd in zijn eigen dingen zitten dat hij geen tijd meer heeft voor de markt. In zijn brief stond ''ga je daar op focussen''. Michael gaat elke week twee dingen doen, maar de rode draad is het boekje.

Gina gaat vanaf morgen ook weer knallen. Ze wil wel ook plezier maken, maar dat kan buiten ook dus wil ze ook haar doelen gaan nastreven. ''Wat zou Mark nu aan het doen zijn'', vraagt Michael. ''Onderweg naar huis'', denkt Gina. ''Misschien wel ergens lunchen met zijn allen'', aldus Michael. Gina heeft gemerkt dat Mark veel spullen mee nam. ''Je verzamelt veel in zeventien maanden'', Gina is benieuwd hoeveel zij heeft zodra ze weg gaat. ''Bizar dat Mark nu buiten is. Hij heeft straks zijn telefoon vast'', aldus Michael. Gina had nooit verwacht daar tien maanden te zitten. ''Het is bizar, maar gaat in een oogwenk voorbij''. Gina is benieuwd wat ze voor Mark terug gaan krijgen, ''een bloedmooie man of vrouw''.

Verder is het lekker rustig in Utopia. Dominique zien we om tien voor vier de was opvouwen. Om half vijf moppert Cees weer over de eetgewoonten in Utopia. Hij snapt niet dat mensen zo vaak eten. Michael is zichzelf aan het make-uppen en Cees zegt iets niet te gaan doen want dan heeft hij zo weer witte vingers. Bas mag het klusje opknappen, blijkbaar iets met de vriezer. Ramona zien we op bed liggen en Rowena wil even muziek.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.