Wat er vannacht nog gebeurde in Utopia. ~ Utopia Gekte

2/05/2016

Wat er vannacht nog gebeurde in Utopia.

Video's Carlo en Wil Boszhard.

Vannacht is er niet veel meer gebeurd in Utopia sinds we schreven over de bosjes. Behalve dat er geld is geteld en nog best veel ook. Er is een totale omzet gegenereerd van 2750 euro en een beetje. Wat dat betreft was het carnavalsfeest dus wel geslaagd. Buiten dit om waren de Utopianen braaf en lagen ze rond een uur of één allemaal wel op bed. Rowena is deze ochtend als eerste weer wakker geworden. Haar zien we om half negen alleen naar de stal lopen in het weilandje. Kort nadat ze eerst haar make-up heeft gedaan. ''Heeeey. Halloo. Goedemorgen. Wie heeft jullie op slot gedaan? Wie heeft jullie op slot gedaan'', horen we haar roepen. Eenmaal bij de stal deelt ze haar appel met pony Sasha. Daarna begint het echte werk en dat is het uitmesten van de stal. Ook Ivan zien we gewoon weer in de stal werken zoals we gewend zijn.

Eigenlijk was iemand anders nog eerder wakker dan Rowena. Alleen ging diegene na een tijdje weer naar bed. Ik heb het nu over Cees die om kwart over vier door de loods heen wandelde. Ook rommelde hij weer wat in Le Luifel en rookte hij nog een sigaret. Na een beetje poetsen in de snackbar besluit hij om zijn bed weer in te kruipen. Aangezien iedereen nu nog slaapt - op Ivan en Rowena na - valt er nog niet veel te schrijven. Wel hebben we twee video's van een uur gevonden van gisteren. Van het gezellige bezoek van Carlo en Wil Boszhard in Utopia. Vooral het tweede filmpje is erg leuk om de dag mee te beginnen!
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.