''Wat een schande, ik doe dit nooit meer'' ~ Utopia Gekte

2/20/2016

''Wat een schande, ik doe dit nooit meer''

Volop aandacht voor Bjorn

Om zes uur kunnen de bewoners aan tafel om te eten. Bjorn heeft vlak daarvoor alvast geholpen om alle karaoke spullen klaar te zetten. Om zeven uur zien we Ramona bij de koeien. Victoria maakt zichzelf nog snel op voor de spiegel en Dominique en Bjorn kleden zich om op de vide. Om tien voor half acht arriveren de bezoekers voor de opening van het bruin café en de karaoke. Ze mogen dit keer via de voordeur naar binnen. Rob, Wim, Gina en Victoria zien we achter de bar staan en de gasten hangen hun jas gewoon aan de kapstok. Het lijkt er op dat er geen garderobe is deze avond. Volgens een bezoekster weet Cemal zich geen houding te geven. Ze gaat er maar niet meteen op af want als iedereen dat doet... Michael zien we om tien over half acht achter de merchandise stand staan. Hij staat er niet alleen, maar de andere persoon staat net buiten beeld. We weten dus niet wie er bij staat. Bjorn doet ondertussen zijn openingsspeech. ''Welkom en leuk dat jullie er allemaal zijn. We hebben een gezellig clubje mensen bij elkaar. Daarom ook kleiner gemaakt. Vandaag gaat officieel ons bruin café open. Is dat een applausje waard?''. Er volgt een applaus. ''Wim heeft het fantastisch gedaan. Bijna helemaal alleen. Vanmiddag nog de finishing touch. We gaan er een gezellige avond van maken. Heb je vanavond honger dan hoef je niet helemaal naar buiten. Gina staat binnen op je te wachten. Mocht je wat willen eten, die kan je bestelling opnemen en vervolgens samen met Cees gaan zij de patatjes en de snacks bakken. In de hoek van de bar kan je dat bestellen''.

Daarna beginnen Michael, Gabriëlle, Rowena, Ramona en Cemal met de karaoke. Ze doen ''Proud Mary'' van Tina Turner. Zodra ze bezig zijn zien we nog meer Utopianen op het podium staan, ook Dominique. Het is een rotzooitje dus ze beginnen nog even opnieuw. Daarna gaat het beter, maar klinkt het nog steeds niet best, maar ja dat hoeft ook niet bij een karaoke avond. Ze hebben het in ieder geval naar hun zin en staan zelfs mee te dansen. ''Wat een schande, ik doe dit nooit meer'', laat Ramona na afloop weten. Daarna stapt er een bezoeker het podium op om ''halleluya'' te zingen. Cemal doet met haar mee en Dominique maakt foto's. Cemal gaat na dat liedje ook gewoon vrolijk verder. Hij roept Bas en Michael op het podium om een boyband nummer te doen. ''I want it that way''. Tijdens de volgende Live in de Loods gaan ze als boyband optreden laat Bas weten. Na dit nummer stappen er drie dames het podium op voor het liedje ''ademnood'', waaronder Ramona. Om negen uur zien we een dame om Bas zijn nek hangen om vervolgens om een sigaretje te bedelen voor haar en haar moeder. Bjorn krijgt ook weer volop aandacht van de dames. Om kwart over negen zien we hem praten met de twee dames waar hij en Benjamin tijdens een vorig evenement nog de bosjes mee ingedoken waren.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.