Volgens Dominique is Bas overdag anders tegen haar ~ Utopia Gekte

2/06/2016

Volgens Dominique is Bas overdag anders tegen haar

Gaat Mark binnenkort Utopia verlaten?

Het is inmiddels zeven uur, maar we hebben nog niet geschreven over alles wat er vandaag gebeurd is. Laten we terug gaan naar waar we ongeveer gebleven waren. Om tien voor twaalf is Cees weer wat rustiger, maar nog steeds houd hij alles in de gaten. Ramona heeft de toiletten schoongemaakt, maar volgens Cees zijn beide toiletten nog steeds vies en smerig. Nadat Cees er wat van gezegd heeft gaat Ramona dus maar weer aan de slag. Bas heeft ondertussen een lunch staan maken en geeft Cees ook een broodje. Even later heeft Bas een gesprekje met Dominique op bed. Dominique vraagt of Bas haar weer gaat negeren. ''Ik negeer je niet'', is zijn reactie. Volgens Dominique is Bas overdag anders. Ze heeft het gevoel dat hij haar overdag negeert en pas 's avonds ziet staan. Bas zegt dat ze dan gewoon naar hem toe moet komen, maar zo zit Dominique niet in elkaar. Ze besluiten nog even met elkaar te knuffelen. Gabriëlle en Victoria zien we ondertussen in het kantoor achter de computer zitten en Benjamin leest daar rustig de krant. Er vinden de hele dag al weer vele streamlocks plaats waardoor veel slecht te volgen is. Bas en Dominique liggen ondertussen nog steeds op bed waar Bas inmiddels met een pincet haartjes weg haalt boven Dominique's lip.

Gina zien we om kwart over twaalf weer druk aan het werk. De kapsalon krijgt een nieuw kleurtje. Gina is namelijk bezig om hem blauw te verven. Voor Ramona zijn er twee afzeggingen en Bas en Ivan zijn buiten bezig met de voorbereidingen voor expeditie Utopia. Als ze in de wei staan doen ze nog even gek met de koeien voordat ze weer verder werken. Om ongeveer tien over half één zien we vijf mensen het terrein op komen waaronder Utopidaantje. Ze komen voor een theaterworkshop van Ramona. Bjorn en Dominique doen ook gezellig mee. Mark en Gina zien we om half twee samen rondlopen in de Luifel en over het terrein. Gina vraagt wat Mark gaat doen als hij Utopia verlaat. Of hij dan verder gaat met de patatjes. Mark weet het nog niet precies, maar denkt dat hij in Utopia zijn doelen wel behaald heeft. Gina merkt op dat Mark nog niet op de cover van Men's health heeft gestaan, dus niet al zijn doelen zijn behaald. Mark is een beetje emotioneel als hij denkt aan zijn vertrek en Gina heeft het er ook zwaar mee. Mark wil de Luifel aan Gina over gaan dragen. Wat van hem is is van haar en andersom. ''Niet met andere meisjes zoenen hé'', horen we Gina even later zeggen, maar volgens Mark hoeft Gina zich nergens zorgen om te maken. Ze laten weten heel veel van elkaar te houden. Gina laat wel nog even weten dat Mark belooft had tot haar verjaardag te blijven, maar Mark vind dat ze het hem niet nog moeilijker moet maken.

Ook hebben we inmiddels wat filmpjes gevonden van vandaag. Hieronder kun je ze terug kijken. Het filmpje waarop Cees los gaat is hier terug te vinden.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.