Bjorn twijfelt aan Dominique ''Het lijkt soms alsof er twee mensen spreken'' ~ Utopia Gekte

2/07/2016

Bjorn twijfelt aan Dominique ''Het lijkt soms alsof er twee mensen spreken''

Niet consistent

Na het gesprek tussen Victoria en Dominique zien we Victoria met Bjorn praten. Het onderwerp is Dominique. Bjorn begint over Dominique die niet s*xy gevonden wil worden, zich niet s*xy wil kleden, maar die vervolgens wel in een strakke legging en een navel truitje loopt. Het klopt niet vind hij. ''Er zijn dingen die niet kloppen gewoon. Dingen die gezegd worden en dat vind ik raar. Dat komt misschien door onzekerheid. Want ik hoop dat ze zich gaat laten zien zoals ze echt is want ik kan er niet bij'', aldus Bjorn. Hij heeft weleens een gesprek met haar gehad, maar daar word hij dan niet zo wijs uit. Dat vind hij lastig. ''Ook dat ding voor het goede doel, zo'n spiegeltje. Dat is voor de foundation, daar wil ze goede dingen mee doen, maar ze wil haar naam er aan linken en haar vingerafdruk zodat het haar merk word'', aldus Bjorn. Er volgt een streamlock.

Bjorn zegt alleen dat er iets niet klopt aan het verhaal. Bjorn vind het spiegeltje een mooi idee, maar zou er zelf niks van zichzelf op zetten eerder de tekst Utopia. ''Er zijn twee verhalen die tegenover elkaar staan. Ik heb gesprekken met haar gevoerd en dan weet ze wel degelijk wat ze wil, waar ze heen wil. Het lijkt soms wel alsof er twee mensen spreken''. Dan zegt ze twee verschillende dingen. Bijvoorbeeld dat iemand de ene dag zegt dat hij van reizen houd en avontuurlijke dingen als bungee jumpen en dat diegene de volgende dag zegt niet van reizen te houden en zegt hoogtevrees te hebben. Bjorn krijgt soms dat gevoel. ''Dat is wat ik bedoel. Dat gaat bij mij niet zo goed samen. Ik heb er gewoon niet altijd een lekker gevoel bij'', aldus Bjorn. ''Ik zie wel wat je zegt, maar ik kijk dan nog een laagje verder naar 'waar zou dat vandaan kunnen komen'. Ik heb zelf niet de ervaring op die manier die jij zegt, maar kan me voorstellen dat er wel zo'n beeld geschetst word vanuit haar zelf. Ze is niet consistent in datgene wat ze laat zien en dat benoemt ze zelf ook wel'', reageert Victoria.

''Is dat dan een grote poppenkast of is dat dan gespeeld? Als je dat doet en dan dit zegt. Ik zal nooit zeggen dat iemands verhaal niet klopt. Dat zeg ik ook niet. Er is echt wel iets van waar. Laat ik gewoon zeggen dat het waar is, maar iets is er dat ik niet kan vatten'', aldus Bjorn. ''Dat heeft te maken met dat ze zich niet totaal bloot geeft, niet het achterste van haar tong laat zien'', reageert Victoria. Victoria ziet wel dingen veranderen en verbeteren. Bjorn heeft vooral zoiets van ik zie het wel. De tijd zal het leren. ''We zien het wel''.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.