Vijf euro betalen om met Naomi op de foto te gaan ~ Utopia Gekte

2/17/2016

Vijf euro betalen om met Naomi op de foto te gaan

''Ze heeft elke ochtend nog accuwissel''

We hebben al twee keer eerder over Gabriëlle's post geschreven, maar om tien uur is ze nog steeds niet uitgelezen. Gabriëlle lacht. Naomi heeft zelfs stiekem een batterij meegenomen. ''Ze heeft elke ochtend nog accuwissel. Hij ligt op haar nachtkastje en als ze naar de wc gaat is ze bang dat haar zender er in valt'', lacht Gabriëlle. ''Ik ga naar Beyoncé hé ik heb een kaart. Zitten of staan ik heb een kaart. 16 juli brother je ken me nie. Ik vind het zo fijn'', aldus Gabriëlle. Als het eerder was geweest was haar Utopia avontuur al eerder gestopt. ''We gaan sowieso. Ik kan niet wachten. In Amsterdam Arena. Weet je hoe groot dat is. Leuk hoor'', laat Gabriëlle enthousiast weten. Ze giert soms van het lachen. Gabriëlle laat weten dat ze vannacht wakker werd van lawaai. Ze werd woest. echt woest. Eerst onder andere door Rowena en toen Ivan en anderen nog. Naomi heeft ook wat voor Rowena in de post gezet. ''Ik mis je. Ik heb je youtube kanaal hard gepromoot''. Dat Rowena geknald heeft tijdens de Live in de Loods. Dat Naomi trots op haar is. ''Je doet het goed. De buitenwereld ga je straks inpakken''. Dat ze dansjes moeten doen en de rest ging voor ons te snel om mee te typen.

''Naomi love you. Gaat het goed met haar'', reageert Rowena. Gabriëlle knikt. ''Ze doet heel veel leuke dingen, maar echt heel veel. Ze wil af en toe naar de tjoekie en haar weave jeukt. Ze heeft een batterij meegenomen en als ze naar de wc gaat is ze bang dat die in de wc valt. Dat gebeurde echt vaak bij haar'', aldus Gabriëlle. ''Ze is lekker naar de club gegaan en iemand wilde vijf euro betalen om met haar op de foto te gaan, zo dronken was die kerel. Ze ging helemaal stuk'', aldus Gabriëlle. Er volgt een streamlock. ''Ik kan niet wachten'', horen we Gabriëlle daarna zeggen. ''O ik hou zo van haar. Ze is de bom'', aldus Rowena. Rowena bekijkt Naomi's brieven. ''Ze heeft allemaal RowRow petjes op'', aldus Rowena. ''Ze eet de hele dag sushi, elke keer de hele week'', merkt Gabriëlle op. ''Zoveel petjes heeft ze van me op'', aldus Rowena. ''O ze is grappig. Naomi is grappig'', vind Gabriëlle. ''Ze is zo de shit'', vult Rowena lachend aan. ''Ze hebben switch gezichten gedaan'', laat Rowena weten. ''O my god. Dat kan echt niet'', reageert Gabriëlle als ze de foto ziet. Er volgt een streamwissel waardoor we de rest van Gabriëlle's postmoment niet meer kunnen volgen. Het is in ieder geval over duidelijk dat Gabriëlle fijne post heeft ontvangen.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.