(Video) Ruzie tussen Bjorn en Rob ~ Utopia Gekte

2/13/2016

(Video) Ruzie tussen Bjorn en Rob

Cees op tijd uit bed om een ontbijtje te regelen

Nogmaals gaan we terug naar vannacht. Om half twee zegt Rob dat hij even iets gaat regelen waarna hij de zenderkamer inloopt. Cees moppert dat Rob net snacks heeft zitten eten en niet veel later zien we Rob en Bjorn samen achter de computer zitten. Cees gaat rond kwart voor twee zijn bed maar eens in en Rob volgt een kwartier later. Van Cees zijn we gewend dat hij nooit een hele nacht doorslaapt en inderdaad om kwart voor drie komt hij zijn bed weer uit. We zien hem bij de was. Zien hem wat eten en daarna smeert hij ook nog even een boterham om die ook nog op te eten. Daarna zet hij koffie, schrijft hij iets op een briefje, nog even naar de toilet en daarna ook nog even roken. Na al die gebeurtenissen duikt Cees om half vier zijn bed weer in. Pas om acht uur zien we dat Rowena en Ivan weer uit bed zijn gekomen. Ook Cees heeft alweer liggen fietsen in bed. Ivan gaat even langs bij de B&B gasten en gaat daarna samen met Rowena naar de koeien. Cees rookt een sigaretje op het rokersbankje en de buren die zijn blijven slapen helpen ook weer mee in de stal.

We horen Ivan zeggen dat er een dode kip ligt, maar dan volgt er natuurlijk weer een streamlock. Na de streamlock zijn ze nog steeds druk bezig in de stal, waar zelfs Sascha weer geborsteld word. Cees zien we om kwart voor negen druk bezig met het schoonmaken van het koffiezetapparaat en daarna zien we hem een ontbijtje maken voor de gasten. Mark is om tien voor half tien ook weer druk aan het werk en Cees bakt nog snel wat eitjes. Dat mag natuurlijk nooit ontbreken bij een ontbijt in Utopia. De gasten helpen nog even mee met het dekken van de tafel en daarna kunnen ze ook echt aan tafel. Op de tafel zien we een poffertjespan waar de kwarteleitjes in gebakken zijn. Een leuke uitvinding van Cees om het daar in te doen. Niet alleen de bezoekers ontbijten, maar ook een aantal bewoners die al wakker zijn ontbijten mee waaronder Gabriëlle, Rowena, Benjamin, Dominique en Bas. Na het ontbijt zit het verblijf er weer op. Om half elf vertrekken de gasten weer.

Ook is er gisteravond nog een ruzie geweest tussen Rob en Bjorn. Wij hebben dit gemist, maar er zijn gelukkig wel filmpjes van opgedoken. De ruzie terug kijken kan dus in de laatste video onderaan deze blog.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.