Victoria en Bjorn kroelen op bed. ~ Utopia Gekte

2/07/2016

Victoria en Bjorn kroelen op bed.

Goedemorgen Utopia.

Goedemorgen op deze - hopelijk - fijne zondagmorgen. De 768e dag van Utopia is van start gegaan. Maar eerst blikken we altijd nog even terug op de afgelopen avond en nacht. Zijn er nog interessante dingen gebeurd waar nog niet over is geschreven? Eigenlijk is zo'n beetje alles wel geschreven al in ons vorige bericht. Zo bont als de nacht daarvoor hebben ze het gelukkig niet gemaakt. En dat terwijl er toch een aantal weer de hottub in zijn gedoken. Mede door de regie en door het bezoek van Bed & Breakfast gasten blijft het rustig. De regie deed om 23:00 de lichten in de loods al uit. Wanneer Cees om kwart over elf negatief over zijn medebewoners praat tegen een B&B gast komt er een streamlock. Vlak voor middernacht zitten veel bewoners nog met een bord eten op bed. Voor de afwisseling kroelen Bjorn en Victoria deze avond met elkaar op bed. Lange tijd blijft hij bij haar liggen terwijl ze haar handen door zijn haren streelt. Je weet maar nooit of het een beginnende romance is, dus we moeten het toch even vermelden. Wanneer iedereen slaapt is het Cees weer die als eerste een nachtelijke wandeling doet. Om half 4 's nachts rookt bij buiten een sigaret. En ondanks dat staat hij nog voor 8 uur als eerste weer op.

Ook de Bed & Breakfast gast is al vroeg wakker. Hij heeft niet zo goed geslapen wegens lichamelijke ongemakken. Beide maken ze zich druk om de uitslapers. Iets waar ze zelf echt niet aan moeten denken, zo laat uit bed komen elke dag. Na het sigaretje buiten zet Cees een bakje koffie voor meneer. Ook Rowena blijkt al wakker te zijn om de koeien te verzorgen. Verder slaapt iedereen nog vlak voor 9 uur 's ochtends. Zelfs de lichten staan nog uit in de hele loods terwijl Cees al de afwas staat te doen. Ook moppert hij tegen zichzelf over van alles wanneer hij het ontbijt regelt voor de gasten. Ik zeg maak er indien mogelijk een mooie zondag van. Voor de Utopianen hoef je niet thuis te blijven, wij letten toch wel voor je op. ;-) Oh, en voor de liefhebbers van familiebezoeken. Gina krijgt vanmiddag rond half 1 haar bezoek!
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.