Verjaardagspost voor Ramona ~ Utopia Gekte

2/19/2016

Verjaardagspost voor Ramona

''Je heupen worden goed gezien nu je afvalt''

Nog een laatste keer gaan we terug naar vannacht al valt er niet veel over te zeggen. Lange tijd is er een streamlock geweest vanwege onderhoud aan de streams. Om vijf voor drie was er pas weer beeld en om tien voor half vier zien we Rob zijn bed even uitkomen voor een toilet bezoekje om daarna weer snel terug zijn bed in te gaan. Rond acht uur komt Rowena haar bed weer uit. Ze poetst haar tanden en gaat om kwart over acht weer richting de stal om de koeien te verzorgen. Om kwart voor negen zien we dat Ramona en Michael ook wakker zijn, maar wel nog in bed liggen. Een paar minuten later komt Ramona haar bed even uit, maar niet veel later gaat ze er ook gewoon weer in. Om kwart over negen is er namelijk een grote lading post voor haar afgeleverd waaronder een doos en heel wat brieven. Ook krijgt ze ontbijt op bed van Michael en Cemal. Ze besluit eerst om te gaan eten en daarna pas haar post te gaan lezen. Ze moet lachen om haar post. Uit de doos kwam een ballon tevoorschijn en uit de enveloppen natuurlijk vele brieven en kaarten. Om half tien zien we Cemal voor zichzelf ook maar even een ontbijtje klaar maken en Victoria zien we in de horeca keuken het een en ander afdrogen. Daarna zien we ze samen ontbijten op de bank.

Ramona laat om kwart voor tien weten dat ze zich wel oud voelt nu. 26 jaar. Ze heeft een kaart gehad van iemand, maar weet niet van wie. Ze wil weten van wie die is. Bas en Dominique zien we op datzelfde moment in de caravan waar ze zich aankleden en nog even met elkaar liggen te knuffelen. Ramona laat langzamerhand toch een paar dingen los over de inhoud van haar post. Een vriendin schrijft dat ze hun verjaardag al zo lang samen willen vieren en dat ze denkt dat volgend jaar een goed plan is. ''Je heupen worden goed gezien nu je afvalt. Zo geweldig, maar wel doorzetten'', schrijft haar moeder. ''Michael heb je een goede band mee, zo lief om te zien'', is ook iets wat in haar post staat. Michael eet ondertussen iets van Ramona's ontbijt op. Ramona hoeft het namelijk niet. ''Dope man, echt serieus'', laat Ramona over haar post weten. ''Ben je blij'', vraagt Michael. ''uhu'', reageert Ramona. Ook Gina komt vragen hoe haar verjaardagspost is. ''Heel leuk, ik heb veel kaartjes gehad''. Ramona denkt die ene kaart te hebben gehad van een fan.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.