''Verberg je niet achter je make-up hé'' ~ Utopia Gekte

2/09/2016

''Verberg je niet achter je make-up hé''

''Ik ben te streng voor mezelf''

Om tien over één na een lange streamlock zien we Gina weer aan het schilderen in de kapsalon. Michael en Ramona lopen samen buiten de loods. ''Soms moet je het maar laten gaan'', aldus Michael. ''Nee ik ga er even naar toe'', reageert Ramona. ''Oké schat, als ik wat voor je kan doen moet je het maar zeggen'', reageert Michael. Bas wil straks met Ramona gaan sporten en Ramona geeft aan dat Arjuna donderdag niet komt dus dat ze een eigen parcours moeten maken. Ramona gaat nu eerst een trui af maken en dan kunnen ze straks wel even sporten. ''En we moeten nog een promo voor het bruin café'', reageert Bas. Dominique heeft zich ondertussen nog niet terug getrokken zoals ze net aangaf, maar praat al weer met de volgende medebewoner. ''Ik ben te streng voor mezelf, laat me te snel meeslepen. Ik voel teveel druk'', laat ze aan Rob weten. ''Je moet een plannetje maken wat wil je nou. Je moet niet door andere mensen de druk laten opvoeren. Daar moet je gewoon lak aan hebben'', reageert Rob. ''Als je zoveel warme en lieve woorden krijgt van thuis dan realiseer je je 'o wat veilig, wat fijn''. Er volgt een streamlock. Na de streamlock zegt Dominique dat ze haar make-up gaat doen. ''Dank je dat je er naar vroeg'', sluit ze het gesprek af. ''Laat je niet gek maken schat'', adviseert Rob.

Tien minuten later zien we Ramona met Mark praten naar aanleiding van een gesprek eerder vandaag. Een gesprek dat wij gemist hebben vanwege alle drukte op de stream, maar waar Ramona het daarnet wel kort over had met Bas. Mark zegt in ieder geval dat Ramona hem verkeerd begrepen heeft. ''Sommige mensen kunnen er niks aan doen dat ze het slecht hebben, sommigen wel en die moeten er van leren'', aldus Mark. Ze omhelzen elkaar. ''Geen drama meer. [...] Als je iets denkt zeg het. Ga er niet mee lopen dat deed ik eerst ook, maar dan maak je jezelf gek'', aldus Mark. Weer tien minuten later om half twee zien we dat Dominique alweer met de volgende persoon in gesprek is. Dit keer krijgt Michael alles te horen. Volgens Dominique zegt Michael soort van dat ze haar eerste kans niet goed benut heeft terwijl ze het voor haar gevoel gewoon goed gedaan heeft. ''Zou je het anders hebben gedaan als je het over kon doen'', vraagt Michael. Dominique weet het niet. Dat is teveel om nu over na te denken. Ze moet haar tijd pakken, haar rust. Het is haar anders even te zwaar. ''Verberg je niet achter je make-up hé'', merkt Michael op. ''Zoals jij achter Megan doet'', reageert Dominique. Michael bedoeld gewoon dat ze ook knap is zonder make-up. ''Nee hou op. Dankjewel'', reageert ze. ''Dank je dat je naar me toe bent gekomen'', aldus Dominique. ''Kom vandaag even bij ons liggen'', nodigt Michael haar uit.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.