''En toen heeft hij hem geslacht'' ~ Utopia Gekte

2/23/2016

''En toen heeft hij hem geslacht''

''Vandaag mis ik hem heel erg''

Na de academie word er nog lang gezellig na gepraat totdat er om vijf voor negen weer afscheid genomen word. ''Bedankt voor jullie komst en hopelijk tot ziens'', horen we Rowena zeggen. Om negen uur gaan ze er ook echt vandoor. Michael zegt geschrokken te zijn van twee verhalen en Gina vind dat ze er voor moeten zorgen dat dit blijft leven. Ze moeten er niet te lange tijd tussen laten zitten. Michael wil ook meteen Gina en Ramona bedanken voor hun hulp. Hij moest met de gasten praten dus hebben de dames in hun eentje de make-up en het haar gedaan. Michael vind het heel heftig en hier is hij voor gekomen. Weer binnen aangekomen mag Bjorn even voelen aan de C cup van Megan. Hij wilde namelijk weten welke cup Megan had. Daarna loopt Michael naar Victoria die in het café staat. ''Dankjewel Vic. [...] Ze waren blij met je'', laat Michael weten. Er volgt een streamlock. ''Ze hebben een super dag gehad. Ik vond de academie op zich ook wel goed'', aldus Michael. ''Heel goed'', vind Victoria. Victoria vond het ook mooi dat er verschillende dingen naar voren kwamen. Om kwart over negen haalt Michael zijn make-up er weer af en om half tien zien we Victoria op de vide Cemal een massage geven. Om tien uur horen we Gina met Gabriëlle praten. ''Vandaag mis ik hem heel erg'', laat Gina weten. ''Gelukkig leeft hij nog'', reageert Gabriëlle. ''Gelukkig wel'', is Gina het met haar eens.

Om tien voor half elf zien we Dominique en Bas weer in de caravan. Dominique zit op Bas en geeft hem een massage. Dominique zegt gedroomd te hebben over Bas en over Cees. Dat over Cees was niet oké. Over Bas weet ze niet precies meer, maar het was heel aangenaam. Bas heeft ook gedroomd en begint vervolgens zijn droom te vertellen. Hij droomde dat hij een giraffe had bestelt. Hij stond bij de poort in een doos, maar een doos in de vorm van een giraffe. Gina ging naar de poort ervoor en riep dat er echt een groot pakketje bij de deur stond. ''Het is voor jou Bas''. Bas wist natuurlijk al wat het was. Bas wilde hem uitpakken. Reed ermee helemaal over de kasteeltuin heen. ''Ivan werd woest''. Bas moest daar om lachen. ''Dat was wel heel leuk'', laat hij weten. ''En toen heeft hij hem geslacht, dat was wat minder. Nee hoor. Er gebeurde echt heel veel in die droom, het leek wel een hele dag! Nee meerdere dromen. Er was ook een stal met een plek voor zijn hoofd, met een raampje dat hij naar buiten kon kijken. Een hoger dak, maar ook nog een torentje waar hij zijn nek in kon doen. Toen wilde ik ook nog een zadel, maar dat mocht niet'', vertelt Bas.

Ook de training met Fajah Lourens komt nog even ter sprake. Dominique vond het echt heel tof dat Fajah er was. Ze had niet verwacht dat ze het zo lang kon volhouden. Dominique is trouwens niet de enige die ook deze nacht weer niet in haar eigen bed slaapt. Victoria en Gabriëlle zien we om tien over half elf in de wellness om daar een keertje de nacht door te gaan brengen. De dames praten daar ook nog lekker lang verder over van alles en nog wat. Bijvoorbeeld de frustraties die Victoria richting Michael heeft. Victoria ziet een verandering en vraagt zich af waarom. Het is niet zo dat ze als een leger regime moeten gaan lopen, het is alleen een klein beetje bewustwording. Ook hebben ze het even over de nominaties die morgen weer zijn. Beide dames denken dat Dominique stemmen kan gaan krijgen en Victoria is benieuwd wat Rowena gaat doen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.