Te weinig gewaardeerd wat ze wel had, teveel focus op wat ze niet had ~ Utopia Gekte

2/13/2016

Te weinig gewaardeerd wat ze wel had, teveel focus op wat ze niet had

''O mijn god ik heb een theater vloer''

Om tien over half elf zien we Ramona op bed liggen. Ze laat weten dat ze een beetje duizelig werd. Rob, Bjorn, Victoria en Wim zitten op datzelfde moment te ontbijten. Na afloop zien we Cees in zijn eentje de tafel leeg ruimen. Gina en Mark lezen op de bank de krant en Victoria gaat ook even liggen. Haar weerstand is laag en ze voelt zich een beetje ziek. Om half twaalf zien we Dominique en Gina zichzelf opmaken. Mark mag niet aan Gina's slipjes zitten, maar Gabriëlle vind dat raar, want het is toch haar vriend. Maar volgens Gina zou Gabriëlle het ook niet leuk vinden. Niet veel later zien we Mark zijn neus in de slip van Gina duwen. De dames kunnen daar hard om lachen.

Om tien voor half één zien we Benjamin en Cees in de keuken. Benjamin laat weten dat er vanavond vijf mensen een hamburger komen eten. Ook komen er andere (B&B?) gasten en Benjamin vraagt of Cees die andere gasten dan op kan vangen. Rowena en Gabriëlle zien we darten en Ramona zien we om één uur de vloer van de loods vegen. Ramona is erg blij want haar theatervloer is binnen. ''O mijn god ik heb een theater vloer'', lacht ze enthousiast. Om tien over één komen er knipklantjes voor Gina binnen en Mark zien we niet veel later achter de computer zitten. Hij schrijft een (valentijns) gedicht voor Gina. Na een tijdje zien we hem nog steeds achter de computer zitten. Weer kunnen we op zijn scherm kijken en kunnen we zien dat hij met een nieuw gedicht is begonnen. Als hij klaar is mag Gabriëlle het gedicht lezen. ''Gruwelijk, waarom heb je dit niet eerder gedaan'', reageert ze. Mark besluit er nog één te gaan maken. ''Zal ik gelijk een bundeltje maken'', grapt hij.

Dominique en Ramona zien we even later samen buiten zitten op het rokersbankje. Dominique denkt vaak aan thuis, maar daar kan ze met niemand over praten. Ze heeft te weinig gewaardeerd wat ze wel had. Had teveel focus op wat ze niet had. Dominique wil niet over haar moeder praten want ze schiet al weer vol. Toch praat ze er zelf gewoon over door. Uiteindelijk vertelt ze ook dat ze weer een truitje heeft gevonden op de vide. Het is een buik truitje, maar ze heeft hem omarmd omdat het truitje een mooie kleur heeft. Ze showt het truitje wat ze aangetrokken heeft aan Ramona. Wel merkt ze zelf op dat ze er kleine ''tieties'' in heeft. Daarna gaan ze de loods weer in, want het is tijd voor de volgende theater cursus.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.