''Stripper gaat hem niet worden. Mijn neefjes kijken hier ook naar'' ~ Utopia Gekte

2/21/2016

''Stripper gaat hem niet worden. Mijn neefjes kijken hier ook naar''

''Dit is geen voorbeeld''

Na het gesprek met Ramona zien we Victoria om tien voor één de vide op gaan. Daar zitten Rob en Dominique op bed. Rob wil iets in het centraal gooien. Of ze alle vier apart nemen. ''Je kan laten zien dat homo's mensen zijn, maar dan moet je geen stripshow doen. Liggen vozen in een hot tub of caravan. Dan kan je nog zo lullen in een centraal, maar de balans is volledig verloren. Prima dat hij model is, maar stripper gaat hem niet worden. Mijn neefjes kijken hier ook naar. Dit is geen voorbeeld. [...] Alles word gezien. Het is ook taalgebruik. Cemal die vertelt dat hij al twee dagen geen erectie heeft gehad'', aldus Rob. Als ze er niet op gaan letten neemt Rob liever afstand. Dominique zegt er meer rekening mee te gaan houden. Ze had het niet op die manier bekeken. Dominique vind ook niet dat ze zich ordinair gedragen heeft. ''Ik heb het niet persoonlijk over jou. [...] Je moet ook de plek waar je bent realiseren'', aldus Rob. Dominique vind niet dat ze lang leve de lol leeft. Ze probeert haar steentje bij te dragen. Dominique gaat er in ieder geval rekening mee houden. Het gaat Rob om een paar gasten. ''De meeste mensen die hier langer zitten die weten hoe de vork in de steel steekt'', aldus Rob. De groep is snel gewisseld er zijn veel nieuwe. Rob wil samen met Ivan, Bjorn en Victoria die mensen waar over het gaat apart nemen. Rob zit er bijna tien maanden, hij weet hoe het werkt. ''Straks kunnen we de dieren niet meer voeren omdat we niet meer serieus genomen worden''. Als Rob dit zou zien zou hij niet met zijn kinderen naar de markt komen.

''Je weet waar je bent. Let er ook op'', aldus Victoria. ''Er zijn mensen die lang iets op hebben gebouwd. We gaan dat niet zitten afbouwen'', laat Rob weten. Hij zou zelf geen naamkaartje achter laten. Victoria heeft het ook gehoord. ''Hou gewoon je kleren aan'', aldus Rob. ''Wat bedoel je met hou je kleren aan'', vraagt Dominique. ''Ik heb al twee stripshows gezien en Cemal in de hot tub met een massage'', somt Rob op. ''Er komen ook gesprekken ''hij heeft haar met drie armen gemasseerd'', aldus Victoria. ''Het gaat alleen maar over s*ks en p*rno'', aldus Rob. ''Het eerste wat ik hoor is 'ben je in voor een gangbang'. Ik vind het echt niet oké. Ik ben geen preuts figuur, maar bepaalde dingen moet je in privacy gebieden houden. Dat ga je niet zo tentoon stellen. Je neemt ook mij mee in je verhaal'', aldus Victoria. ''Volgende maand hebben we geen zakgeld. Dat gaan we niet eens meer redden. Dat moet je voor wezen'', vind Rob. ''Er wordt teveel gefocust op 'ik wil dit'. Die vrijheid kan je hier niet hebben als er ook geen geld is. Je bent niet op vakantie. Je bent niet op kamp en we zijn ook geen kleuterschool'', aldus Victoria. Het lijkt Victoria verstandig om die jongens bij elkaar te vragen. Vanavond moeten ze er rustig voor gaan zitten als Rob zijn eters weg zijn. In een ontspannen sfeer uitleggen hoe het daar gaat vind Rob. ''Ze moeten wel echt los van elkaar anders hebben ze het gevoel 'hier komt de oude garde' en dan gaan ze samenspannen. Dat gaat gebeuren. Ze gaan ons de les lezen'', aldus Victoria. ''Over welke vier hebben jullie het eigenlijk'', wil Dominique weten. ''Cemal, Michael, Bas. Deze drie'', aldus Rob en Victoria. Er volgt een streamlock.

''We kunnen dat inderdaad vanavond bespreken'', reageert Victoria. ''Het is helemaal geen aanval. Ik snap waarom ze daar niet over nadenken als je net binnen bent'', laat Rob weten. ''Bas is al een tijdje hier'', reageert Victoria. ''Hij gaat mee in die flow. Hij is altijd een aparte geweest'', aldus Rob. ''Het is inderdaad hoe je het brengt. Er gaat echt wel tegengeluid komen in het idee van het is wel een aanval. Daar moeten we goed naar kijken'', vind Victoria. ''Dat maakt me niet zo uit'', laat Rob weten. ''Het is geen gesprekje van we kijken het wel aan wanneer we het gaan aanpassen. Het is nu veranderen of we lijden er straks echt onder'', aldus Victoria. Dominique denkt dat ze van bepaalde mensen echt een tegengeluid kunnen verwachten. ''De stemmingen zijn overmorgen. Geef mij maar een tegengeluid dan krijg je ze'', aldus Rob. ''Of misschien krijg ik ze dan wel'', merkt Rob op. Volgens Victoria zegt dat dan genoeg. ''Laten wij de personen maar zijn. Het is prima, dat gaan we doen'', aldus Victoria. Rob is moe en wil zondag gewoon een keertje vrij hebben. Hij is het ook een beetje beu en hecht totaal geen waarde aan het centraal. "Iedereen een reclame bordje van zichzelf en vervolgens doen we precies het tegenovergestelde. Beatbox iedereen er bij zijn en er was bijna niemand. Michael die zei nee ik moet Benjamin... Na twee weken uit de markt commissie stappen en niks tegen mij zeggen. Er zijn mensen nu weer aan het aftakelen. Wim, Cees, Ramona. Als Cees het niet meer trekt komt de finance weer vrij'', aldus Rob. Rob vraagt of Dominique Benjamin wil helpen met de hamburgers. Rob is zo gaar. Dominique laat weten dat ze leer moet snijden, maar ze gaat Benjamin zo helpen. Ze kan ook wel blijven vragen of mensen haar helpen, maar ze willen niet. Victoria zegt te gaan zorgen dat er mensen mee gaan helpen. ''Ramona kan ook even mee helpen'', aldus Victoria.

Vervolgens vraagt Dominique wat Rob dan eigenlijk van het organiseren van een ladies night vind. Rob is er geen voorstander van en Victoria ook niet. Dominique denkt dat het morgen in het centraal word geopperd. Dan gaan ze er naar kijken zegt Victoria. ''Dan zit je hier twee dagen 'mensen kunnen met mij daten'. Is dat je eerste idee. Dat is toch bizar als je dat binnen twee dagen al roept'', vind Rob. Victoria vind dat een ladies night ook niet met een ontbloot bovenlijf en een strikje hoeft. Het kan ook netjes in pak. Victoria vind de botox ook nog steeds niet oké en het is ook tegenstrijdig. De dames lopen een dag zonder make-up om te laten zien dat natuurlijke schoonheid oké is. Er komt een fitgirl om te laten zien hoe je je lichaam op een goede manier kan onderhouden en dan komt er iemand botox spuiten.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.