''Sommige zitten hier niet voor de groep, maar puur voor zichzelf'' ~ Utopia Gekte

2/07/2016

''Sommige zitten hier niet voor de groep, maar puur voor zichzelf''

Elke dag de knop om zetten

Van zeven tot acht uur zagen we Ramona, Michael, Victoria en Dominique op de schommelbank. Ze voeren daar een lang gesprek wat we niet helemaal hebben kunnen volgen, maar tijdens het gesprek zijn er wel wat interessante dingen gezegd. Zo merkt Ramona bijvoorbeeld dat ze veel kracht kwijt is aan haar subdoel. ''Als er echt iets met me is, dat ik me echt heel rot voel. Mijn echte emotie. Dan ben ik echt een drama queen. Daar verlies ik me helemaal in''. Iedere dag dat ze aan haar gewicht werkt en sport is ze er ook mentaal mee bezig. Ze moet elke dag weer die knop om zetten. Ook praten ze over het Utopia geheel. Volgens Ramona denken sommige mensen helemaal niet aan de groep. ''Die denken het gaat toch goed zo'', aldus Ramona. ''Niet iedereen heeft dezelfde visie of zit op dezelfde lijn'', laat Michael weten. ''Sommige mensen zitten hier niet voor de groep, maar puur voor zichzelf'', vult Dominique aan. Zij zit er wel ook voor de groep. Ramona laat weten dat ze haar persoonlijke proces start op het moment dat zij voelt dat het het moment is. Ze weet nog niet hoe en ze denkt dat ze er al half in zit, maar ze is zich er naar eigen zeggen nog niet bewust van. Ramona vond het een mooi gesprek wat ze op de schommelbank hebben gehad en hoopt dat er meer mensen openstaan voor zo'n gesprek. Ze hoopt dan dat Victoria het gesprek opent. Zij kan dat.

Terwijl die vier bewoners dus een lang en goed gesprek hebben gevoerd zagen we Wim, Mark en Rob op de andere stream sporten. Om tien voor half negen zien we Bas en Dominique op bed zitten. Bas vertelt haar dat de roddel de rondte gaat dat Dominique degene is die gekotst heeft. Dominique daarentegen weet zeker dat zij het niet geweest is. Ze heeft zelf geprobeerd te kotsen die avond. Heeft haar vingers in haar keel gestoken, maar er kwam niks. Daarna is ze naar bed gegaan en gaan slapen. Ze weet dus zeker dat ze niet gekotst heeft. ''Maar dat is niet wat er aan de hand is toch'', vraagt ze. ''Nee'', antwoord Bas. Er is blijkbaar iets met Bas, maar Dominique zegt dat hij er niet over hoeft te praten. Even later komt Ramona de kamer in. Laatst was er al een ''wie heeft spuugie gedaan'' poll geopend op de Utopia Courant en nu is er een tweede poll geopend met andere namen. Ramona staat op dat moment bovenaan, maar weet ook zeker dat ze niet gespuugd heeft. Er volgt een streamlock. Dominique laat na de streamlock weten dat ze er helemaal sacherijnig van word dat mensen doorgaan over het kots gebeuren. Ramona beweerd uiteindelijk dat ze geen chips heeft gegeten omdat ze op dieet is en er zou chips tussen de kots hebben gezeten. Hoe dan ook. De kots discussie blijft dus gaande in Utopia.

Gelukkig gebeuren er ook serieuzere dingen. Zo zien we Ivan en Rowena om kwart voor negen weer in de stal bij de koeien.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.