''Sommige mensen willen afstand creeëren'' ~ Utopia Gekte

2/11/2016

''Sommige mensen willen afstand creeëren''

''Ik lul je er uit omdat je mijn mattie bent''

Eerder deze middag zocht Ramona Bas even op in de kas voor een geheimzinnig en onduidelijk gesprek. Ze wil namelijk even met hem praten. ''Sommige mensen willen afstand creeëren'', laat ze weten. Ze is van mening dat ze elkaar moeten vertrouwen, want als ze uit elkaar vallen dan valt het blok. Ramona merkt dat er maar een paar mensen praten en Bas heeft ook het een en ander gemerkt. ''Hoe zie en voel je dat'', aldus Ramona. ''Sowieso door gister. Uhm ben ik wel een beetje klaar met haar'', reageert Bas. ''Met'', vraagt Ramona. ''Je weet toch wel wie'', reageert Bas. ''Jij ziet het ook goed in dus we hoeven ons nergens zorgen om te maken'', aldus Ramona. Ze moeten gewoon vertrouwen in elkaar houden. Ramona ziet wel dat mensen openingen proberen te vinden als ze even niet goed in haar schoenen staat. Dat moeten ze wel in de gaten houden. ''Natuurlijk lieve schat, ik zit hier al iets langer'', reageert Bas. Ramona zegt wel een paar keer te hebben getwijfeld aan Bas. Dat komt ook omdat ze nog nieuw is. Het zou zomaar kunnen dat Bas meegenomen word in het spel, wat oké is, ''maar volgens mij weet je. Ja volgens mij is het oké. Maar die shit wilde ik je wel even zeggen. Je weet toch. [...] Dan is het oké, maar ik dacht gisteren te voelen, je voelt je een beetje faya. Aangevallen. Er zijn een paar mensen die takkie... Dat voel je ook nog in zo'n gesprek van gisteren''.

''Wat het erge is dan krijgt Mark bijvoorbeeld steun van een paar rokers. Bijvoorbeeld Benjamin of Wim en dan is zogenaamd mijn mening slap, maar wat doen ze nu zelf'', aldus Bas. ''Roken bedoel je'', reageert Ramona. ''Het was alleen maar een discussie om een discussie, dat merk je daarna. Maar Gap ik heb je back no matther what. Ik lul je er uit omdat je mijn mattie bent, maar als het eerste wat je zegt is 'ik doe het gewoon niet omdat ik het gewoon niet doe''. Dan word Ramona kwaad. Bas komt dan niet met een argument, maar daarna pas. ''Weet wel dat als er dingen zijn je dat moet uitspreken. Dan kunnen we er over communiceren, maar oké het is cool. Dan weet ik dat jij ook zo denkt. [...] We zijn niet in de buitenwereld. Je moet die steun hebben'', aldus Ramona. Ze sluiten het gesprek af met een knuffel. ''O je bent echt afgevallen'', merkt Bas op.

Voor de rest zien we Ramona om vijf voor vier weer bij Michael zitten. Michael wil samen met haar een chalet gaan kopen en die dan roze verven. Dan kunnen ze in dat chalet een hoek maken waar ze make-up lessen kunnen geven. Om tien over vier zien we Rowena, Gabriëlle en Ivan druk aan het werk op de akker en twintig minuten later horen we Bjorn bellen vanwege een stroomstoring, maar ze kunnen blijkbaar niet meteen een mannetje sturen want dan moeten ze eerst bepaalde gegevens hebben.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.