Simone zou Wim naar huis sturen ~ Utopia Gekte

2/28/2016

Simone zou Wim naar huis sturen

''Ik wil niet naar huis, ik ben nog niet klaar''

Om tien over tien zien we Simone op bed zitten bij Ramona en Michael. Ze geeft aan verdomd zenuwachtig te zijn voor morgen. Ze hoorde zelf dat de stemming tussen twee en vier zou zijn. Bronno gaf aan te denken dat 60% voor hem gaat en 40% voor haar. Ze vind hem een keiharde werker. ''Hoe hij het doet chapeau''. Simone weet het echt niet, maar als ze blijft zou ze wel weten wie ze weg stuurt. Uit respect gewoon Wim. ''Je krijgt niet voor niks 31 stemmen''. Ze zou het heel egoïstisch vinden om dan een ander naar huis te sturen. Simone kan niks peilen voor morgen, maar ze hoopt het zo dat ze mag blijven. Ze is daar gewoon nog niet klaar, niet klaar om naar huis te gaan. ''Echt niet''. En volgens Simone heeft Bronno gezegd dat hij al drie doelen behaald heeft. Ook laat ze weten dat Bronno niet echt een doel daar heeft. ''Heb je het gevoel dat jij een tastbaarder doel hebt? Dat het haalbaarder is'', vraagt Ramona. Simone wil iets met koken doen. Taarten bakken, wenskoekjes maken. Ze is er best handig in zegt ze. Ze is ook bezig met de middag die ze wil doen. Ook voor vluchteling kinderen want ze geeft wel ook om de vluchteling ondanks wat ze gezegd heeft tijdens haar voorstelrondje. Ze wil ook wat doen voor haar zusje met het syndroom van Turner en ze wil ook iets met Clini Clowns gaan doen. ''O dat is leuk'', reageert Ramona. Er volgt een streamlock

Na de streamlock krijgen we wat anders te zien in de loods. Direct volgt er weer een streamlock. ''Maar ik weet niet of dat mag van..'', horen we Michael zeggen en dan volgt er weer een streamlock. Waarna we weer een ander beeld uit de loods te zien krijgen. Om tien voor half elf zien we Bjorn achter de computer zitten waar hij weer vrouwen zit te kijken samen met Benjamin. ''Negentien, trek iets aan. Het is een kind, trek even wat aan alsjeblieft. Binnen tien seconden'', horen we Bjorn zeggen. Maar hij blijft kijken dus zo erg vind hij dat blijkbaar niet. ''De borsten zijn nog niet eens volgroeid'', laat Rob weten die ook in het kantoortje is komen zitten. Even later zien we Rowena, Ivan, Wim, Gina en Gabriëlle op bed op de vide. Gina denkt dat ze morgen een unanieme stemming hebben. Beneden zien we om tien voor elf onder andere Bjorn, Cees en Bronno. ''Cees en Tineke tegen de rest'', horen we Bjorn zeggen. ''Veel te oud voor mij'', reageert Cees over Tineke. Best wel een aparte uitspraak aangezien Cees ouder is dan Tineke. Zelf is hij 62 jaar terwijl Tineke 61 is.

Als we weer op de vide een kijkje nemen horen we Rowena en Ramona praten. ''Is ze bij jullie op de kamer'', vraagt Rowena. ''Ja, al best wel lang, maar ze gaat bij Cemal slapen'', reageert Ramona. ''Bij Cemal? Serieus'', vraagt Rowena. Er volgt een streamlock. Om elf uur laat Simone weer weten dat ze echt vreest voor morgen. ''Ik kan er toch niet meer aan doen''. Ramona en Michael laten weten dat ze heel leuk zijn en dat ze al besloten hebben dat ze hierna een real life soap krijgen. ''In bed met Ramona en Megan'', gaat dat dan heten volgens de twee. Om kwart over elf zien we Bjorn en Simone ook nog even met elkaar praten. ''Ze maakt zich zorgen, denkt dat wij een verkeerd beeld van haar hebben'', laat Bjorn weten. Ivan noemt Simone vervolgens een harde werker die graag wil. ''Ambitieus, moet nog veel leren. Waar ben je bang voor dan'', vraagt hij. ''Dat ik naar huis moet. Ik wil niet naar huis, ik ben nog niet klaar''. Bjorn denkt dat ze een beetje gelijk opgaan. ''Jullie hebben allebei voors en tegens'''. Even later horen we Ivan iets interessants zeggen. ''Weet je wie er ook was. De broer van Chris''. Meteen volgt er een stream wissel.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.