Simone neemt afscheid en verlaat het terrein ~ Utopia Gekte

2/28/2016

Simone neemt afscheid en verlaat het terrein

''Je gaat het ver schoppen schat''

Nadat de bewoners unaniem voor Bronno hebben gekozen, kreeg Simone het slechte nieuws te horen en moest ze haar kist gaan inpakken.  Om half vijf is ze daarmee klaar en staan ze met zijn allen buiten de loods om op weg te gaan naar de poort. ''Je gaat het ver schoppen schat'', laat Michael weten als hij met haar mee naar de poort loopt. ''Mijn bestuur wacht op me. Die gaan heel blij zijn op dit moment'', aldus Simone. ''Hoe voel je je'', vraagt Rowena. ''Ik voel me wel voldaan'', laat Simone weten. ''Ook wel verdrietig omdat je niet kan blijven'', vult Rowena aan. ''Mijn vrienden en een hele knappe jongen zitten op me te wachten buiten'', laat Simone weten. Samen met Rowena loopt ze meteen door naar de achterste poort. ''Zijn leeftijd speelt ook een grote rol. Wat hij wil laten zien'', laat Rowena weten. De eerste indruk van Rowena was Bronno totdat ze met Simone ging kletsen. Ze heeft het haar wel lastig gemaakt zegt ze. ''Jij had ook absoluut wat toegevoegd''. Simone snapt ook wel dat er al veel jonge mensen in zitten. ''Je hebt hard gewerkt, laten zien wat je kan. Je mag best verdrietig zijn, maar je hebt het goed gedaan. Je mag trots op jezelf zijn'', aldus Rowena.

''Ik ga feesten en dinsdag weer lekker naar school'', laat Simone weten. ''Doe Roos de groeten'', vraagt Michael. ''Ga ik zeker doen'', reageert Simone. ''Je kan het, ik heb vertrouwen in je. Je gaat het ver schoppen'', aldus Michael. Om twee over half vijf maken ze nog snel een groepsfoto bij de achterste poort en daarna word er nog maar eens geknuffeld en afscheid genomen. ''Het ga je goed Simoon, en blijf kijken'', laat Cemal weten. ''Ik beloof niks'', reageert Simone. Rob zegt dat ze blij moet zijn. ''Het is helemaal niet tof om hier te wonen'', aldus Rob. ''Veel plezier morgen'', wenst Simone Wim toe, er van uitgaande dat hij morgen naar huis mag. Michael laat weten dat Simone ook Sander de groeten moet doen en Gabriëlle wil dat ze ook Floki en Beyoncé de groeten doet. Om vijf over half vijf loopt ze met kist en al het terrein af. Utopia gaat verder zonder Simone en met Bronno.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.