Simone is openhartig. ''Je moet toch genieten van het leven'' ~ Utopia Gekte

2/26/2016

Simone is openhartig. ''Je moet toch genieten van het leven''

''Ik wist niet dat je zo'n losbolletje was''

Om vijf over half vier zien we Dominique, Gina en Simone in de horeca keuken waar ze druk bezig zijn met het maken van broodjes voor de markt. Ook Rowena is in de keuken te vinden en Simone word ondertussen ondervraagt. Ze zegt Cemal niet lelijk te vinden, maar Bas daarentegen. Dat is totaal haar type niet. Voor je Utopia in gaat worden er altijd allerlei vragen gesteld en Simone heeft ''Bjorn'' geantwoord. Rowena heeft een vriend thuis zitten, maar als Rowena moest kiezen qua uiterlijk dan is er maar eentje voor haar en dat is Cees. ''Ceesione natuurlijk, wie anders'', lacht Rowena. ''Iedereen zat in spanning naar je te kijken'', laat Dominique weten. Rowena vind Cemal heel leuk en vrolijk. Op datzelfde moment zien we Ivan friet voorbakken in Le Luifel, maar daar word niks gezegd dus blijven we het gesprek in de keuken volgen. Simone laat weten weleens te hebben gezoend met een meisje. Dat beviel haar op een rare manier wel. Ze is heel makkelijk daarin laat ze weten. ''Heb je weleens een trio of een kwartet gedaan'', vraagt Simone vervolgens. De anderen geven daar geen antwoord op, maar door Rowena word de vraag terug gekaatst. Simone heeft dat weleens gedaan. ''Je moet toch genieten van het leven''. Gina lijkt een beetje verbaast. ''Zo jong ook nog''.

''Nu denken jullie echt alles van me. Jezus'', aldus Simone. Van Rowena hoeft al die gekkigheid niet. Simone zegt dat het een periode was en na de vakantie dacht ze ''dit gaan we even niet meer zo doen''. Ze is de grens van haar eigenwaarde op den duur over gegaan. Ze wilde dingen proberen, maar ging het niet meer doen. Sindsdien heeft ze het ook niet meer gedaan. Simone is heel open en makkelijk in die dingen. ''Het gaat je wel achtervolgen hé'', laat Dominique weten, maar vrienden en familie weten het al zegt Simone. ''Ik wist niet dat je zo'n losbolletje was, ik hou er wel van'', aldus Rowena. Simone benadrukt dat ze ook streng en direct kan zijn met werken, maar als het werk klaar is is het ook klaar. Dominique laat weten dat ze Bas niet leuk vond toen ze binnen kwam en dat ze ook ''Bjorn'' heeft geantwoord. Om vier uur zien we Michael, Bas en Bronno aan de picknicktafel groente snijden. ''Wat heb je gedaan in Utopia? Nou, Bas zijn boontjes zitten doppen'', grapt Bronno. Dominique besluit ook maar aan te sluiten en mee te helpen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.