Simone is blij dat er niks gebeurd is ~ Utopia Gekte

2/25/2016

Simone is blij dat er niks gebeurd is

Koos van Plateringen in Utopia

Om tien over twee zien we Victoria met Simone praten. Simone laat weten dat het niet zo handig is dat ze bij Cemal in bed is beland. Ze is blij dat er niks is gebeurd. Ze weet zelf dat er niks gebeurd is en wat mensen thuis denken. Tja ze hebben altijd een mening volgens Simone. Om tien voor half drie zien we dat Gabriëlle een afspraak heeft met Koos van Plateringen van Shownieuws. Gabriëlle laat hem het één en ander zien. Ze heeft hem uitgenodigd omdat ze meer wil weten over interviewen. Omdat ze er beter in wil worden. Ze gaat samen met hem in de wellness zitten. Gabriëlle wil het gesprek opnemen zodat ze het later terug kan luisteren. Ze wil van Koos weten hoe zijn liefde voor het vak is ontstaan. Na een tijdje word er overgeschakeld waardoor het gesprek niet meer te volgen is. Even later weer wel. Gabriëlle krijgt te horen dat je je altijd goed moet voorbereiden voor een interview. Om kwart voor drie zien we Rowena en Dominique in gesprek op de vide. Rowena laat weten dat ze sterker is geworden. ''Dat proces komt goed''. De twee knuffelen elkaar. ''Kop op meisje. Doe gewoon lekker je ding, het is nooit goed. Of juist wel goed en daar moet je naar luisteren. Het positieve'', aldus Rowena.

Om drie uur zien we Gina, Rob en Dominique druk bezig in de horeca keuken. Daar zijn ze aardappels tot friet aan het snijden en Dominique is de aardappels aan het wassen. Bronno wil ook helpen dus legt Gina het aan hem uit. Bronno vind het zonde wat ze aan aardappel weg gooien. Voor eigen gebruik zouden ze het nog prima kunnen gebruiken, maar volgens Gina doet niemand er wat mee. Niemand voelt zich geroepen om er wat mee te doen. Bronno helpt vervolgens met de aardappels tot friet snijden. Ondertussen zegt hij een paar keer dat Dominique haar mond moet houden. ''Volgens mij vind je het best leuk als je het zo trots vertelt''. Dominique zei namelijk dat hij het al vijf keer gezegd heeft. Bronno vind dat ze zich gevleid moet voelen, want dat betekent dat hij zich op zijn gemak voelt. Dominique geeft aan dat ze zich ook niet beledigd voelt. Om kwart over drie zien we Gabriëlle ook in de loods nog even met Koos praten. Alleen verdwijnen ze al snel weer uit beeld. Bronno is blij dat hij wat kan doen. ''Laat mij maar alleen'', zegt hij zelfs.

Om tien voor vier zien we Gabriëlle, Victoria, Bjorn, Rowena, Benjamin en Bronno nog snel op de foto gaan met Koos. Daarna vertrekt hij weer. Gabriëlle vertelt dat ze van de hak op de tak gaat dus ze moet haar vragen goed indelen. Gabriëlle is geïnteresseerd en goed voorbereid. Ze heeft een gevoelige snaar geraakt dus heeft het goed gedaan. Simone zien we ondertussen verven in de merchandise shop. Ook zij is dus druk bezig.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.