Simone: ''Hij is ook verder nergens aan geweest'' ~ Utopia Gekte

2/25/2016

Simone: ''Hij is ook verder nergens aan geweest''

''Het is gewoon not done''

Om tien over vier zien we Bas en Cemal buiten een gesprek voeren. Ook Cemal zegt dat er niks gebeurd is tussen hem en Simone. In de horeca keuken is Bronno nog steeds druk bezig met aardappels tot friet snijden. Bronno wil een shirt gaan bedrukken met een leuke tekst, laat hij aan Simone weten. Om kwart voor vijf zien we Victoria vegen en Simone praat in de keuken met Dominique over de afgelopen nacht. Simone zegt weer dat er niks gebeurd is. Dominique blikt terug op Roelie. Simone zegt dat ze dat helemaal niet wil. Daarvoor is ze hier niet. Ze wil het niet dat heeft ze ook gewoon gezegd. Ze wil sowieso niet meteen met iemand het bed in. Ze hebben geknuffeld, maar gewoon met kleren aan en al. ''Hij is ook verder nergens aan geweest ofzo'', laat Simone weten. ''Ik heb geen oordelen hoor, maar ik schrok er wel even van'', reageert Dominique. Dominique vind haar wel leuk en wil dat ze een eerlijke kans krijgt en niet verkeerd neergezet word. Ze moet nog gekozen worden.

Simone vind het een aardige jongen, maar ze vind iedereen gewoon aardig. Ze is ermee bezig dat ze na vier dagen naar huis kan gaan en dat wil ze niet. ''Hoe zie je je kansen'', vraagt Dominique. ''Bronno en ik zijn twee hele verschillende mensen. Niet met elkaar te vergelijken'', aldus Simone. Ze wil straks nog met Ivan gaan praten. Dominique vind dat ook wel slim om een gesprek met Ivan aan te knopen. Simone wil vanavond in Michael's bed gaan liggen. Michael, Cemal en Bas gaan volgens haar in de caravan slapen. Ze wil met iedereen babbelen en volgens Simone gaat dat best aardig. Ze denkt niet dat ze afwachtend overkomt. ''Jammer dat sommige dingen meteen zo'n groot ding worden''. Nogmaals benadrukt ze dat er niks gebeurd is. Ze wil niet overkomen als een slet ''of weet ik veel wat''. No fucking way dat ze dat de eerste periode gaat doen. ''Het is gewoon not done'', aldus Simone. ''Als je lekker hebt geslapen is het toch prima'', reageert Benjamin. ''Dat heb ik niet. Ik heb geen oog dicht gedaan'', laat Simone weten.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.