Simone geeft toe gekust te hebben met Cemal ~ Utopia Gekte

2/28/2016

Simone geeft toe gekust te hebben met Cemal

''Ik wil gewoon niet naar huis''

Deze avond zien we Simone ook nog even op de vide bij Rowena, Gabriëlle en Gina. Die laatste drie meiden horen Simone weer eens uit over Cemal. ''Stel hij wil met je zoenen, zou je het doen'', vraagt Rowena. ''De eerstkomende periode niet'', antwoord Simone. Gabriëlle vraagt zich vervolgens af waarom nu niet en later misschien wel. Waarop Simone antwoord dat ze misschien ook wel met hem zou zoenen. Volgens Rowena zou ze dat sowieso wel doen. ''Hij heeft een meisje thuis zitten die op hem wacht en ik een jongen die op me wacht'', reageert Simone. ''Een Duits meisje of zo, die hij heeft leren kennen via Instagram, hij is niet op zoek naar een relatie en ik ook niet''. Volgens Rowena wil het ook niet meteen zeggen dat je een relatie met hem hebt als je met hem zoent. Simone denkt dat mensen een ander beeld van haar hebben dan hoe ze is. Bijvoorbeeld door haar uitspraak tijdens het centraal over Bronno en levend vlees. Dat was niet persoonlijk en zou ze tegen iedereen gezegd hebben. Als ze weer begint over dat ze weet hoe hoog de boetes van de horeca zijn volgt er een streamlock. Eerder op de avond ook al toen ze daar over begon.

''Hij begon'', horen we Simone na de streamlock zeggen. ''Heb je lepeltje lepeltje gelegen'', vraagt Rowena. ''Wat schattig'', vind ze. ''Jullie hebben niet gekust dus'', vraagt Gina. ''Nee, het scheelde een haar'', reageert Simone. ''Ook geen kusje'', vraagt Rowena. ''Oké we hebben gekust. Niet gezoend, het was één tikje en toen dacht ik 'nee dit kan niet, dit kan niet. Dit kan gewoon niet Simoon'. Het was heel raar. 'Eerste avond, gast doe normaal gewoon, wat moeten de mensen hier wel niet van me denken meteen'. We hebben gewoon geknuffeld en echt wel goed gepraat, maar verder nee'', aldus Simone. ''En een heel klein ieniemienie kusje'', reageert Rowena. Rowena vind dat Cemal mooie lippen heeft. ''Ik ben ook geen relatie type op dit moment'', laat Simone weten. Rowena vraagt of ze geen kriebels voelt als hij binnen komt lopen. ''Geen tinteling'', vult Gabriëlle aan. ''Nee'', reageert Simone. Het is geen lelijke jongen, hij is super aardig en hij kan heel goed luisteren. ''Hij kan echt heel goed luisteren'', laat Simone weten. Simone laat weten dat ze dacht ruzie te gaan krijgen met Rowena voor ze Utopia in ging. ''Waarom dan? Omdat ik een felle tante ben'', vraagt Rowena. Er volgt een streamlock.

Na de streamlock laat Simone weer weten zo zenuwachtig te zijn voor morgen. Ze vind het echt niet leuk. Ze wil gewoon zo graag blijven. ''Ik wil gewoon niet naar huis''. Volgens Rowena heeft ze zich wel bewezen. ''Ik wil ook gewoon graag met Gina het bakkers ding gaan doen. Recepten gaan bedenken. ''Daar ben ik ook al mee begonnen'', laat Simone weten. ''Weet je wat het is'', reageert Gina, maar dan volgt er weer een streamlock. Na de streamlock zien we dat Bronno, Ivan, Cees en Rob beneden ook een interessant gesprek aan het voeren zijn. Het lijkt er wat ''fel'' aan toe te gaan. Bronno zegt dat hij 60/40 denkt sinds vanavond. Er volgt weer een streamlock. ''Je denkt heel veel te weten, ik denk dat dat een valkuil is'', laat Rob weten. ''Dat lullen is echt, wauw'', vind Rob. ''Dat lullen is mijn grootste vijand'', laat Bronno weten. ''Bronno hou je bek nou eens'', dacht hij zelf ook al. Hij hoopt te bereiken dat hij op een gegeven moment in de woonkamer kan zitten en dat de anderen dan ook blijven zitten en hij twee/drie uur zijn ''bek'' kan houden. Boven laat Simone ondertussen weten dat ze die vier dagen in ieder geval niet meer van haar af kunnen pakken.


Sascha en haar schaduw

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.