Simone de nieuwe Utopia bewoonster? ~ Utopia Gekte

2/20/2016

Simone de nieuwe Utopia bewoonster?

Maak kennis met Simone.

Simone is 19 jaar, single en woont in Oss. Ze studeert Gastronomie & Vinologie en werkt als gastvrouw in de horeca. Simone is secretaris van een studentenraad en actief lid van de landelijke Jongeren Organisatie Beroepsonderwijs (JOB). Voor de studentenraad organiseert ze vergaderingen, leidt ze projecten en schrijft ze adviezen.

In Utopia wil ze haar bestuurlijke ervaring inzetten om de inwoners op één lijn te krijgen. Zij is van mening dat, wanneer de inwoners dezelfde doelen nastreven, de groep meer een eenheid wordt en dat de Utopia BV betere resultaten zal behalen. Daarnaast gaat ze een nieuwhuishoudelijk reglement op papier zetten en sancties uitdelen aan de inwoners die hun taak niet uitvoeren.

Simone gaat geld verdienen met een broodjeszaak en het geven van bijlessen in verschillende vakken aan scholieren. Simone ziet een ideale samenleving als een groep mensen die samenwerkt naar een eindresultaat. “Je kunt je in Utopia niet vervelen; er is altijd wat te doen. Anders ga je de tuin maar harken.”
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.