Serieuze problemen in de kapsalon ~ Utopia Gekte

2/17/2016

Serieuze problemen in de kapsalon

''Het is ook schimmel''

Na het gesprek tussen Rowena en Dominique zien we Gina en Gabriëlle om tien over half vijf in de kapsalon naar de vloer kijken. De vloer deukte al een tijdje in en het schijnt dat er zelfs al gaten zaten. ''Voorlopig kan hier niks aan gedaan worden. Ik moet oppassen het schijnt 30 centimeter diep te zijn. Het had ook veel gevaarlijke ongelukken kunnen veroorzaken'', aldus Gina. Even later zien we Dominique ook een kijkje komen nemen. ''Nu kan ik helemaal niks. Dit moet helemaal plat. De douche moet plat, de wc moet plat. Het komt vanuit de douches. Het is heel gevaarlijk ook'', aldus Gina. ''Dit heeft gewoon gelekt vanuit de douche. Joh ik schrik hiervan'', reageert Dominique. ''Het is ook schimmel'', benadrukt Gina. ''Je ruikt het ook. En nu'', vraagt Dominique.

''Voorlopig heeft niemand tijd, en geld is er ook niet'', antwoord Gina. ''Waar ga je je klantjes doen'', vraagt Dominique. ''Het moet weg. Nu alleen voorlopig nog aan de andere kant werken en wassen lukt nog wel'', antwoord Gina. ''Jezus! Wat kut hé'', reageert Dominique. ''Ook echt hé. Ik ben in shock'', aldus Gina. Niet veel later vangen we op dat er ook iets bij de plotter is. Waarschijnlijk hetzelfde probleem als in de kapsalon. Ze denken dat het uit de merchandise shop (tattoo shop) komt. Gabriëlle denkt dat heel de loods aan het inzakken is. Gina benadrukt dat Mark overal een oplossing voor wist, maar die is nu weg. ''Het stinkt ook echt als een malle'', aldus Bjorn. ''Ik weet niet hoe goed je Engels is, maar we're fucked'', laat Rob weten.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.