Rowena word moe van de hele schoonmaak discussie ~ Utopia Gekte

2/18/2016

Rowena word moe van de hele schoonmaak discussie

De shirtjes van Bas en Rowena komen binnen

Na het centraal gaat iedereen weer zijn eigen weg. Michael zien we even met Rowena praten. ''Er zijn meer mensen in plaats van dat er elke keer eentje aan het praten is en anderen luisteren''. Michael hoort dingen die niet kloppen. Ze zeggen dingen, maar het is niet zo. Hij ziet alleen geknik van anderen. ''Trek je mond dan ook maar open''. Om twee uur zien we dat de beatbox workshop van start is gegaan. De man die tijdens het centraal binnen kwam lopen legt het een en ander uit en doet het een en ander voor. Om tien over twee zien we dat Rowena helemaal in haar element is. Terwijl de man aan het beatboxen is horen we haar rappen. Weer tien minuten later zien we haar en Cemal zelfs dansen. Om half drie komt er ook nog een bezoekster voor Ramona het terrein op. Waarschijnlijk is het de dame voor de verwendag. Dominique en Cemal zien we even later achter de computer zitten. Dominique heeft foto's van Cemal gemaakt en die bekijken ze. Ze lijken tevreden te zijn over de resultaten.

Om drie uur zien we Rob en Ivan even op het rokersbankje. Rob is klaar met bepaalde mensen. ''Dat kan je ook gewoon aangeven'', reageert Ivan. ''Ik ga ook op de man af straks'', laat Rob weten. Vervolgens hebben ze het nog even over de markt. ''Zolang je er mee bezig bent zie je een stijging. Je moet het hebben van de views'', aldus Ivan. Rob wil nog iets op de courant gaan zetten en de nieuwsbrief is er gister uitgegaan wat hij supervet vind. ''Dat zal ook gaan helpen'', is Ivan van mening. Het gesprek eindigt al weer snel want Rob heeft nog niks gegeten en besluit dat maar eens te gaan doen.

Om half vier zien we Cees met Rowena en Michael praten in de slaapkamer. Cees vind het te gek voor woorden dat sommige bewoners elke dag moeten schoonmaken terwijl ze het net zo goed met zijn allen kunnen doen. ''Ramona heeft gister ook haar taak niet gedaan''. Cees wijst erop dat sommige mensen dingen gewoon niet doen. Zoals Bas die niet in Le Luifel wil werken omdat hij dan met vlees te maken heeft. ''Je kan hem ook niet dwingen'', aldus Rowena. Onze stream blijft even vast hangen. ''Dit is puur van hier schoonmaken. Ik heb de kloven in mijn handen staan'', laat Cees weten. Rowena word moe van de hele schoonmaak discussie. ''Omdat we er niet uitkomen'', vraagt Michael. ''Ik ben moe van het aanhoren hoe het is'', aldus Rowena. Michael stapt uit sommige dingen en gaat lekker doen waar hij goed in is. De foundation. ''Niemand zal je dat kwalijk nemen'', aldus Rowena. Michael stapt eruit omdat hij het niet snapt. Michael, Cees en Rowena hebben nog veel meer besproken in de slaapkamer. Een filmpje hiervan is onder aan dit bericht te vinden, samen met nog een grappig filmpje van Bas en Cees die ''synchroon'' plassen.

Verder zien we Cemal en Dominique om kwart voor vier de was opvouwen en krijgen Bas en Rowena om kwart over vier hun R&B shirtjes binnen waar ze heel blij mee lijken te zijn. Lange zwarte en lange witte shirtjes.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.