Rowena wil krachtvoer en geen broodje pindakaas. ~ Utopia Gekte

2/09/2016

Rowena wil krachtvoer en geen broodje pindakaas.

Goedemorgen Utopia.

Rond half negen 's ochtends ziet Ivan dat de hele dierentuin is losgebroken.Het eerste wat hij dus moet doen is alle dieren terug naar het weiland zien te krijgen. Het duurt niet lang voordat dit is gelukt en hij samen met Rowena verder kan gaan in de stal. Er worden weinig woorden gewisseld tussen die twee. Ook niet wanneer Rowena een gesprek probeert te beginnen. ''We gaan vandaag anders boodschappen doen heb ik met Benjamin besloten. Even krachtvoer kopen in plaats van brood met pindakaas. Dat slaat nergens op. Je kan beter goede voeding hebben, dat kan ook gewoon goedkoop'', weet Rowena te vertellen. Ivan reageert er niet op. In stilte scheppen, poetsen en voeren ze verder. Om 9 uur liggen alle andere bewoners nog altijd te slapen. Zelfs Cees zien we nog met zijn ogen dicht in bed liggen. Ook vannacht is er niks bijzonders meer gebeurt, dus voor nu hebben we nog even niks te schrijven.

Een tijdje later krijgen we Ivan en Rowena niet meer te zien. Wel mogen we meekijken met hoe Cees wakker wordt en zijn bed uit komt. Na het fietsen zwiept hij wat rondjes met zijn armen door de lucht. De lampen zijn ook aan gegaan in de loods, maar zoals gewoonlijk trekt niemand zich daar iets van aan. Nog iets later dan Cees komt Bas zijn caravan uit. Uiteraard zonder Dominique. We wachten maar even tot de rest van de bewoners ook wakker is. Anders gaan we nog bijhouden wie wanneer naar het toilet gaat. Zoals Ivan om 09:20.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.