Rowena weer in tranen na het centraal. ~ Utopia Gekte

2/08/2016

Rowena weer in tranen na het centraal.

De laatste punten.

Ik haal nog even snel wat laatste dingen in die besproken zijn in het centraal. Het eerste gedeelte met belangrijke punten is te vinden in ons vorige bericht. Wat er verder nog is besproken lees je hier:

- Le Luifel wordt vandaag officieel overgedragen aan Gina.
- Ivan werkt hard aan de kasteeltuin en krijgt al hulp van onder andere Bjorn en Dominique. Toch hoopt hij dat meer bewoners de handen uit de mouwen gaan steken. Het bestraten laat hij voor wat het is.
- Rob is een beetje teleurgesteld in Bas. Hij wil opeens producten gaan maken zodat hij in de toekomst facturen voor de dieren kan betalen. Volgens Rob zou Bas sowieso al geld binnen moeten halen voor de BV door producten te maken, niet alleen omdat er soms een eend behandeld moet worden.
- Mark wil dat er meer wordt geïnvesteerd nu de liquiditeit van de BV stijgt. Bijvoorbeeld in een nieuwe vloer.
- Ramona vraagt hulp aan haar medebewoners voor de workshops die zij geeft.
- De bundel van Victoria komt nu waarschijnlijk pas in maart dit jaar uit.
- Zelfs nu tijdens het centraal blijft Cees Ivan uit de tent lokken. Ivan houdt zich in en bonkt maar een paar keer met zijn hoofd tegen de bank.
- Victoria haalt haar make-up van haar gezicht af na het centraal.
- Rowena barst wederom in tranen uit. Ze ligt onder de dekens te huilen. Nog altijd weten we niet wat er precies in haar post staat waardoor ze zo verdrietig is. Ze heeft er even geen 'f*cking zin meer in en wil met rust worden gelaten. ''Alles kan mij gestolen worden. Ik doe heel erg mijn best'', zegt ze. Er komt een streamlock en daarna is ze nog steeds aan het huilen.
- Benjamin hamstert boodschappen in de welness waar alles is opgeslagen. Hij brengt een goed gevulde kist naar de poort die naar de voedselbank gaat.
- Rowena moet naar de zenderkamer komen en er volgt een streamlock. (13:19)0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.